Jaz uporabljam niveino v spreju za telo in obraz kar.. Nimam posebej za telo in obraz.. Ker pa redko uporabljam sončno kremo, imam od Copertona olje za sončenje in boljšo porjavitev - kokos.. Priporočam!
Teah napisal/-a:Jaz imam pa eno vprašanje. Ali katera izmed vas uporablja sončno kremo za obraz, ki je narejena prav za obraz ali kar tisto za telo? Če katera pozna kakšno vredu naj mi javi
Uporabljam dnevno kremo s faktorjem. 100 % Pure krema z granatnim jabolkom zf20.
A je kje katera videla, da prodajajo čistilne (oljne) blazinice Wimex? do sedaj sem jih vedno kupovala v Mullerju in ker so bile edine ki mi ustrezajo za odstranjevanje maskare sem sedaj čist obupana, ker jih v noben Mullerju nimajo več v dm pa tudi ne.
Ce bi jaz to uporabljala, bi si sprala z vodo, saj ne more biti nic narobe, ce speres namesto samo obrises. Jaz si ne predstavljam ciscenja obraza brez vode. Mogoce katera ze to uporablja, pa bo povedala izkusnje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mene pa zanima, če kdo ve v kolikor imajo v trgovinah DM izdelke Biotherm? Ker imam popust za dm in bi izkoristila, ker je Biotherm mal dražji izdelek....
kikyca napisal/-a:*mala* a prav za silk&shine sprašuješ al nasplošno za Blistex? Drgač sem jih zadnjič vidla v dm-u.
Za točno to, ker jo nikjer več ne najdem, pa mi bla najljubša.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zihr se jo dobi v Mullerju, Douglas, Limoni. Kjer imajo Lancome znamko. Stane pa verjetno okoli 30€ (kot navadna Hypnose pri nas).
Sem pa par dobrih stvari o njej prebrala.