Vzdržnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

kikyca: Ta praksa z analnim seksom je bila drugače zelo popularna v preteklosti v krščanskih krogih, ker so se na ta način obvarovali pred nosečnostjo in punca je obdržala nedolžnost. :) Se mi pa zdi, da je že bla nekje debata o tem, kje je meja, da rečeš seksu seks.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

kaj pa če te bo vonj tega tipa odbijal in sploh ne boš mogla seksat z njim, bosta pa poročena?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Vonj tipa te lahko odbija? Te ne odbija še pred seksom? :P In od kdaj zrd vonja ne morš seksat? :P
It was forever..but it didnt last long..
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tezej »

nixi pazi, da se ne boš nekega dne zbudila stara in še zmer devica! :?

Seks je pomemben v zvezi in se mi zdi prevelika loterija čakat do poroke, da se kasneje izkaže, da se niti ne ujameta. Tudi tebi močno odsvetujem, da to počneš.
Praviš, da ne misliš ves čas na seks.. Ja halo!?? A mi pa misliš, da mislimo 24/7 na te stvari?
Saj ne rečem, da dober seks pomeni dobro zvezo.. Ampak prav sigurno pa slab seks pomeni slabo zvezo in se lahko precej zaje*eš s tvojim načinom razmišlanja.

Mam pa občutek, da si še zeloooo mlada al pa še nikoli nisi bla v nobeni resni zvezi.. Pridejo te stvari največkrat kar same od sebe.. Se je težko zadrževat ob človeku, ki ti je všeč, da niti pogleda ne moreš odvrnit stran.
nixi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nixi »

Tezej hvala za tak komentar.
Nevem zakaj sem se tako odločila in tudi teško mi ni, nobena muka, npr. da bi trpela tako kot debeluška ki se loti diete in stoji pred hladilnikom in gleda hrano. Enostavno sem kar zgubila voljo po spolnosti. Zakaj ne vem. Če ve kdo razlog bom vesela. Kar naenkrat. -vem sedaj boste gledale pa to ni vzdržnost, to je pomankanje volje. Ampak ne, rekla sm si ko pride tak fant, s katerim se bom res ujela potem ja, ko grem ven pa fantje kr gledajo za mano in itaq vem d je vsem samo do tega... Življenje samo mi je naredilo takšen način razmišljanja, čudn za nekatere, a po drugi strani za mene OK. Ni pa nobena vera tuki.

Kar se pa tiče tvoji komentarjev sirova štručka pa naj ti povem da morš met zelo slabo življenje da po mojem cele dneve sediš pred računalnikom, drušiš se s "prijateljicami" samo da gredo s tabo ven in potem čakaš kater te bo sploh pogledu, med tem ko tvoje prijateljice gledajo sami hudi se ti daješ dol z največjim grdavšom v klubu. Sedaj pa debelo gledaš kako vse to vem. Ne ne vem, sklepam pa po tvojem pisanju, kako vsa jezna sediš pred compom in mencaš s toastom v roki vsa živčna premišljuješ kaj mi boš nazaj napisala seveda pa boš uporabila vso jezo, kot dodatek pa boš dala še en kup kletvic da boš svoj post tako kao naredila močm. Baš me boli za tvoj komentar v naprej, ga sploh ne bom brala :D ...to sm pa napisala zato, ker redno berem forum in vedno maš ti nespametne odgovore...ne bi mela tvojga lajfa za nič na svet. Pa še naprej debelo glej v comp in tuhtaj kaj boš napisala za odgovor...še enkrat poudarjam: GA NE RABIŠ PISAT, odmakni rit izpred celega dneva presedenga pred compom ;)

..ostalim pa lep dan, pa ne se smejat d smo otročji, samo če je pa pametna neki pa bluuuzi :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zgubila si voljo do spolnosti, ker nisi srečala tipa, ki bi te vzburjal. Simpl as that. Ko boš srečala deca, ki ti bo pognal vse kocine po telesu že ob samem pogledu nanj, boš pozabila na vzdržnost. Ubistvu si sploh ne predstavljam kako si lahko z nekom kar precej časa(recimo da se ne boš poročila po dveh mesecih zveze) in ko vidiš, da to ni samo "fling" in ko čutiš, da si tudi fizično želiš iti naprej, rečeš "ne! bom počakala do poročne noči". Ne vem no, kaj je tu pomembnejše. In marsikdo v tej temi je že poudaril to, ampak še enkrat, seks je pomemben del zveze. In ne gre se za to, da "gledaš sam na seks", ampak če se v seksu ne ujemaš, se definitivno ne boš še na marsikaterem drugem področju in tvoj fant bo tvoj prijatelj in nič več. Žalostno mora bit, ko tako pričakovan trenutek- prvi seks po poroki- razočara. Potem ne moreš ničesar več, razen tolažiš se lahko, da seks ni važen in da je važna samo ljubezen. No, seks je del ljubezni. Velik.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

nixi napisal/-a:Enostavno sem kar zgubila voljo po spolnosti. Zakaj ne vem. Če ve kdo razlog bom vesela. Kar naenkrat. -vem sedaj boste gledale pa to ni vzdržnost, to je pomankanje volje. Ampak ne, rekla sm si ko pride tak fant, s katerim se bom res ujela potem ja, ko grem ven pa fantje kr gledajo za mano in itaq vem d je vsem samo do tega..
Aja..res je, to ni nobena vzdržnost, pač si se odločila, da se ne greš ONSjev, pač pa da boš sexala šele, ko boš res prepričana v to, da si tega želiš in imela vsaj nek občutek (zagotovilo mal težje), da ima tud on resne namene s tabo. To je to.
Zgubit volje nisi mogla, če je nikol nisi mela (sumim, da še čakaš 1. sex).
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Ja sej, to je zdej neki čist normalnega napisala, kar itak počne ogromno oz. večina punc :gruebel: Milsim, halo, logično da ne bo kar taprvega naskočila tam na cesti :D .. večina se jih odloči počakat na nekaj resnejšega.. tko da nimam pojma, kaj naj bi imela vzdržnost s tem, še manj pa poroka, tisto je čisto drugačna situacija, kot jo je zdele opisala v drugem postu :| Tam je še posebej mišljeno, da če si že v resni zvezi nekaj časa z nekom, vseeno nimaš spolnih odnosov z njim in čakata vse do poroke, ponavadi zaradi moralnih vzrokov itd.... ona pa nima še niti partnerja in pravi, da bo pač počakala na nekoga 'pravega'... tko da očitno gre za čist navadno odločitev, da bo sexala sam z resnim fantom, ko ga najde? Lol, to res ni isto kot koncept vzdržnosti do poroke :D

Če pa mogoče itak ni več nedolžna, je pa itak že prepozno oz. gre sploh za drugačno situacijo :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SheShy »

Če se že želiš oklenit te vzdržnosti do poroke, bi jaz na tvojem mestu ravnala tako: ja, bom vzdržna do poroke ampak si v skrajnem primeru pustim možnost, da to obljubo prekinem. Vem, da to ni vzdržnost, ampak se mi vseeno zdi bolj pomembno, da ko srečaš nekoga, ki bi res lahko bil v vsakem pogledu pravi, ga ne izpustiš zaradi takšnega principa. Če posredi ni vera, ampak očitno le razočaranje nad obnašanjem fantov, ti tvoje razmišljanje ne bo pomagalo. Strinjam se z vsemi glede kompatibilnosti s partnerjem...če po poroki ugotoviš, da se tu razhajata, odnos ne bo napredoval - v najhujšem primeru bo padel.

Razumem te, ampak mislim da razočaranje (če sem seveda prav razbrala)ni zadosten motiv za takšen ukrep. Vse smo morale takšne zadeve prebolet in to je edini pravi način (po mojem mnenju), da osebno odrasteš in se iz napak učiš. Kar te ne ubije, te krepi...pa to :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

nixi, tebi res fali ena dobra intravaginalna terapija... :D :D :D
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tezej »

nixi napisal/-a: Enostavno sem kar zgubila voljo po spolnosti. Zakaj ne vem. Če ve kdo razlog bom vesela. Kar naenkrat.

..Evelyn.. napisal/-a:Zgubila si voljo do spolnosti, ker nisi srečala tipa, ki bi te vzburjal. Simpl as that. Ko boš srečala deca, ki ti bo pognal vse kocine po telesu že ob samem pogledu nanj, boš pozabila na vzdržnost.

Evelyn to ni popolnoma res.. Je cel kup frigidnih žensk, ki v seksu ne uživajo ampak ga tretirajo kot nujno zlo v zvezi. Ni nujno, da jo bo tip lahko speremenil v tem pogledu.

nixi tebi pa želim, da dobiš tipa, ki bo imel podobne potrebe po spolnosti kot ti. Ja! Tudi nekateri tipi so taki. V nasprotnem primeru bosta težko furala zvezo na daljši rok.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Včasih res ni bilo težko biti vzdržen, ko so se poročali pri 16ih :lol: Danes, ko sploh ne veš, a se boš poročil ali ne (mogoče bo bodoči tapravi ibr proti), je pa pomoje malo preživet koncept...

Mislim sej ni zdej edina druga opcija, da se na veliko dol daješ z vsakim, ki mim pride, svašta, v kerem selu dobivate take ideje :?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tezej napisal/-a:
nixi napisal/-a: Enostavno sem kar zgubila voljo po spolnosti. Zakaj ne vem. Če ve kdo razlog bom vesela. Kar naenkrat.

..Evelyn.. napisal/-a:Zgubila si voljo do spolnosti, ker nisi srečala tipa, ki bi te vzburjal. Simpl as that. Ko boš srečala deca, ki ti bo pognal vse kocine po telesu že ob samem pogledu nanj, boš pozabila na vzdržnost.

Evelyn to ni popolnoma res.. Je cel kup frigidnih žensk, ki v seksu ne uživajo ampak ga tretirajo kot nujno zlo v zvezi. Ni nujno, da jo bo tip lahko speremenil v tem pogledu.

nixi tebi pa želim, da dobiš tipa, ki bo imel podobne potrebe po spolnosti kot ti. Ja! Tudi nekateri tipi so taki. V nasprotnem primeru bosta težko furala zvezo na daljši rok.

Ne vem. Težko verjamem, da je ženska zaljubljena v moškega in si vsaj enkrat- prvič ne želi z njim seksat..nadalje pa naj bo frigidna kokr hoče..ampak mislm, da je pri vseh ta "prvinski" vzburjajoči nagon vsaj za prvi seks.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Divjina

Neprebrana objava Napisal/-a DiNozzo »

Zanima me, kako gledate na to, da bi s sexom počakale do poroke

To je zelo pametna odločitev, saj se izogneš prenekaterim problemom:
1. ko pride do spolnosti imata s partnerjem/ico podpisano "pogodbo", ki ti daje precejšnjo pravno varnost -- ni se ti treba bati, da če bo seks slab, da gre partner/ica iskat potešitev drugam

2. Parterja/ico zares zelo dobro preveriš in vidiš njegovo/njeno sposobnost samokontrole in obvladvanja osnovnih nagonov -- vidiš pa tudi ali se kaj drugega pokaže (alko, odvisnosti različnih vrst, fizični/verbalni napadi, nezvestoba,..)

3. Veliko prijateljic mi je povedalo, da je spolnost po 24. letu v resni zvezi boljša kot pa pri 16.

Mogoče sem vam čudna, ampak do tega me je pripeljalo življenje...

Dej še malo več napiši; predvidevam, da si videla kaj se v družbi dogaja in si se odločila za 180 obrat.

Mogoče mislite: pa kaj ta sanja pravljico?

Ne, ni pravljica...vidiš kaj se v družbi dogaja in se sprašuješ, kaj pa če ubereš drug pristop. Poslušaj svoj notranji instinkt t.i. gut feeling --- če ti pove kdaj si lačna, sita, kdaj ti je slabo, ti bo povedal tudi kadar je vse v najlepšem redu.

Zanima me predvsem vaše mnenje in če se katera tudi tega "drži"

Obstajamo tudi dedci, ki razmišljamo tako in ti odkrito povem, da je težko ampak se da.

Samo še to...sama vzdržnost ni nekaj kar ti bo dalo idealnega partnerja, je zgolj orodje, da preseješ med večimi potencialnimi kandidati.
Odgovori