predvsem pa imam težavo s krašenjem stranskega dela, niti ne vem kako bi se tega lotila da bi lepo izgledalo...npr. da bi bila cela torta lepo oblita s čokolado..
kakršna koli pomoč je dobrodošla



purple_rain napisal/-a: Hm, pomoje da je tole marcipan? Bojda se ga da tkole lepo oblikovat.
 
  
 ).

dot napisal/-a:purple_rain napisal/-a: Hm, pomoje da je tole marcipan? Bojda se ga da tkole lepo oblikovat.
Hmm, ne ne, pomoje je tičino masa tole![]()
Jp, lahko jo pripraviš doma, ampak jaz če bi se hotela zazihrat, da bo res takole lepo izpadlo, bi jo raje kupila![]()
(prodajajo jo pa na kile v LJ v podhodu Ajdovščina, ena primorska trgovina s slaščičarskimi surovinami in slaščicami, pralineji ipd.).
 ( s tičino maso po vrhu)
 po dolgem času sem spet delala trinadstropno torto. Smo se hecali da je kot stolp v Pisi 
 Drugače pa je spodnja torta kokosova, srednja čokoladna, zgornja pa jogurtova z nektarinami in malinovim želejem. 
 (še malo zamrznjena- makova torta z limonino kremo, jogurtovo pana cotto in malinovim želejem)



 )
 najbrž bom res poskusila tole s pomarančno lupinico v testo pa mogoče malo pomarančne marmelade med plasti, pa kakšno kremo iz bele čokolade. upam, da bo za pojest 