Preveč se samozadovoljujem

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Zaklenjeno
LEA150
Sramežljivka
Sramežljivka

Preveč se samozadovoljujem

Neprebrana objava Napisal/-a LEA150 »

Že nekaj časa imam problem, da se ogromno samozadovoljujem. Z mastrubacijo sem začela pri 12 letih, v zadnjem času pa se zadovoljim tudi po 10 krat na dan. Mislim, da v zadnjem letu ni bilo dneva ko se ne bi vsaj zvečer pred spanjem samozadovoljevala.
Najhuje je zdaj, ko imam počitnice in čas, tako da se že dopoldne nekajkrat zadovoljim. Dopoldne, ko sem sama doma ne delam drugega kot da se rajcam. Čist sem padla v to, ne delam nič, samo na to mislim kdaj in kako se bom spet zadovoljila.

Kako naj zmanjšam samozadovoljevanje, ker sem čist odvisna od tega in temu prilagajam svoj dan
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Tipa si najdi :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Prim za šafl pa pejd ven delat. Mularija lena ena. (Al pa troll, v vsakem primeru je mularija ena :D).
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Probaj zmanjšat, drugače boš oslepela..jaz sem še prav čas ušel iz te odvisnosti, posledice pa bom nosil celo življenje - slabovidnost. :)

Če je pa to resničen problem, pa vedno ko te prime se poskušaj zamotiti, nekaj pojdi delat, ali pa si najdi težko fizično delo, da pred spanjem ne boš mogla niti dvignit rok :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

tvoj problem je citiran v ustrezno temo o samozadovoljevanju, kjer lahko prebreš kaj več o tem in navsezadnje morbit ugotoviš, da problema sploh nimaš :)

zaklepam.
Zaklenjeno