ampak na žalost obiskujeva isto šolo in ga vidim vsaj enkrat na dan.
mifa napisal/-a:Tudi jaz sem po novem pristala v tem klubu kako ga preboleti.
Sej vem, da čas prinese svoje in vse.
Samo se mi zdi, da na trenutke še vedno ne dojamem in tudi samo sebe zalotim, kako premišljujem da bo čez čas vse v redu in bova nekoč spet skupaj.
In to čeprav mi je rekel naj ga pozabim, da si ga me on ne zasluži ter da ni več isto kot je bilo na začetku ter da me ne ljubi več. Vse to so zelo močne besede, vendar nazadnje ko sva se videla, in sem mu rekla, da ne upam da bova še kdaj skupaj, mi je odgovoril ne no. In ko sem prišla me je najprej objel in ko sva se pogovarjala se je nekaj časa igral z zadrgami na moji jopici. In besed, ki mi jih je rekel, da bo tudi on žalosten, ko me bo enkrat videl z novim fantom. Ne vem, sj pa je ja on tako želel, pa bo moral sprejeti posledice.
Poleg tega imam pri njemu še vedno en kup stvari. Sicer mi je mami rekla naj na te stvari pozabim in jih sploh ne grem iskat.
Vsak dan mi jse sicer malce manj hudo in ga manj pogrešam, a ko ti človek, ki ga neizmerno ljubiš reče nekaj takega zelo močno boli. In potem vse to sčasoma mine. Najbrž se sploh ne bom zavedla, kdaj ampak kar naenkrat bom prebolela. Upam.
Občutek mi trenutno narekuje, da se bo situacija ko bo konec poletja in konec prvega meseca faxa spremenila. Po eni strani si tega želim, po drugi pa upam da ne. Ker najbrž mu bo enkrat žal, a takrtat kdo ve kje bom jaz in kakšna bodo moja čustva. Sploh pa je brezveze upati na nekaj, kar se najbrž ne bo zgodilo.
Vse punce, ki ste trenutno razočarane, sedaj je čas, da sebe postavite na prvo mesto. Seveda je prav, da ste žalostne, včasih malce potrte, se rajokate ko vam je hudo. Vse to je le del procesa prebolevanja. In če bi meni kdo pred enim mesecem rekel, da me bo fant pustil, mu nebi vrjela. Sedaj ko pa se je to zgodilo, mi ne preostane drugaga kot da živim naprej.
fallen.angel napisal/-a:beebea: So dnevi, ko se počutim odlično, druge dni pa sem popolnoma na dnu. Ponavadi so to tisti dnevi, ko ga zagledam, čeprav se ga poskušam na veliko izogibati. Ampak bo že. Dajem času čas.
jaqluine napisal/-a:no, bom pa še js dala svoj prispevek temu....s fantom sva bila skupaj 3 leta in me je pustil ker kao več ne čuti kaj bi moral, da se je ohladil oz nekaj v tem smislu in mi to povedal preko telefonskega pogova, ki se je začel povsem običajno in normalno.
pravi, da nisem sama naredila nič narobe, niti karkolo, da je problem v njem, da nima druge in da hoče biti sam.
še 2 dni pred tem sva se pogovarjala kam bova šla na izlet v tujino, imela plane še celo za ta vikend ipd...dan preden se je odločil da me pusti, sva celo spala skupaj, objel me je preden sva zaspala in me zjutraj poljubil preden je odšel v službo.
potem pa šok...ne morem dojeti kako lahko človek še en dan načrtuje prihodnost s tabo, drugi dan pa te že pusti...imela sva se precej rada...oz mogoče sem preveč naivna ker sem misnila da me ma on celo očitno bolj in da se nebi nikoli pobral, če bi ostal brez mene...
pravi, da svoje odločitve nebo spremnijal, niti mi ne more dati upanja, da se bo premislil.
naj še povem, da se kregala zelo hudo nisva, imela sva kdaj pa kdaj malo večje prepire, vedar sva jih vedno rešila saj sva si ogromno pomenila in sva hotlela vedno ostati skupaj...
na trenutke me prevzema bes, jeza, nemoč, najbolj pa to, da me je pustil za NIČ, sprašujem se, kaj se je tako zelo obrnilo v njemu (glede na vse mislim da se je ustrašil, saj sva načrtovala skupno prihodnost in življenje po diplomi obeh, je pa res da je pred kratkim začel delati 8-h delavnik, s tem pa se mu je začelo tudi novo obdobje v življenju)
sprašujem se, ali si bo premislil...ker se mi ne zdi možno, da človeka, ki ga zelo ljubiš pozabiš kar tako in da tako in na tak način vržeš stran nekoga, ki ti je stal ob strani...še posebaj če si nekomu neštetokrat rekel da nebi mogel brez njega in da ga nebi nikoli pusti...kako lahko taka oseba spi mirno ponoči?