sirova štručka napisal/-a:pa imaš zdej julija še velik izpitov?
končala sem jih
...zdej se pa že 4 tedne nisma...mau je vzrok tut moj faks..izpiti pa to...
...tut če delam odpišem nakjasneje po 1 uri ali pa po dveh urah...
pol pa ko sem mu povedala da se slišva čes 2 tedna je pa reku da je otročje in zakaj sm mu potem rekla da b ga rada videla in use
sem tudi že razmišljala če ni to slučajno kaka fora da me preizkušava da vidi kuk potrpežljiva sem, oziroma da me sprobava
aja da ne omenim...u tem obdobju ko se poznava se mi je žeene parkrat zgodilo da sma bila zmenjena za drink in je zadnji dan ali pa dan prej napisau mi da ne more ker mora delati oziroma ima obveznosti...
plus tega da sem mu povedala direkt da ima organizacijo v dreku ker pozabi čist na stvari
ubistvu nisva skupaj
ja 100 postu...ker mi je povedu...in že do tiste nasledne faze da sma se zažvalila
sirova štručka napisal/-a:http://www.klinicna-psihologija.si/kam_po_pomoc?posta=2321
tista 4 tedenska pauza pa je mišljeno to da se 2 tedna nisma vidla ker on ni imeu časa, zdej sm se p jst odločila da se šoli posvetim da ne4 bo prepozno..in da potem se menva naprej
in da nj frede negove uprašam
[pa kaj imajo res usi tipi radi da smo ženske mrhe oz. pra***e in hladna bitja]]???
...pol pa napiše da se je on spremenu]
**LiTtLe StAr** napisal/-a:kaj pa če ima tale tvoja simpatija že kakšno drugo vezo in je zato stalno nedosegljiv na telefon. še vseeno je FB potembol varen nekak an....