purple_rain napisal/-a:Prtljaga, ki jo pa čekiraš in oddaš, je pa lahko do 32 kg (v največ dveh kosih).
Do 15 kg.

? Verjetno je typo.

sam da se bo lahko potovalo. 
Kaj ma pa easyJet s tem, da RyanAir-ova stran ne dela? Sabotaža?buubbika napisal/-a:purple_rain, to se mi je pokazal pr Ryanairu ja, Easyjet normalno delal. Sicer pa (zaenkrat) vseen, sem že bookirala karto pri Adrii, bo pa bedno, če bodo ukinli linijo s Celovcem!!

Sicer sem brala, da lahko 4 ure pred letom, še spremeniš booking (dodaš npr. prtljago), ampak ne vem kako je to urejeno s povratnimi leti.

Medtem ko so bili v Trevisu kar strogi. Vsi smo morali dat kovčke v tisto košaro in sem videla ljudi, ki so potem puloverje nase vlekli, ker ni šlo skozi. Niso pa komlicirali glede pravila "en kos prtljage," ker je fant imel celo vrečo prigrizkov v roki. So mu pa po drugi strani komplicirali na varnostnem pregledu in mu zaplenili kremo za sončenje, ki je sicer bila v 100ml flaški, ampak na flaški ni nikjer pisalo, da je 100ml.

buubbika napisal/-a:Medtem, ko se smejiš ti in uslužbenka, ko se oblačiš, reče, da ni panike, da ko bom šla mimo nje, se lahko slečem. In res, se prestaviš 6m stran, daš cunje nazaj v potovalko, torbico nazaj v roke in to je to.
Mislim???!?