haley napisal/-a:Ok tole je pa tudi meni res čisto mimo, da on sodelavki, ko je na poročnem potovanju, pošilja neke smse s srčki in poljubčki!![]()
Saj jih ona njemu. To je še bolj čudno.
haley napisal/-a:Ok tole je pa tudi meni res čisto mimo, da on sodelavki, ko je na poročnem potovanju, pošilja neke smse s srčki in poljubčki!Se mi zdi, da naj bi se na poročnem potovanju čist partnerju posvečal, ne pa da pišeš drugim tipom pa jim pošiljaš lupčke.
(pa pomoje ).
haley napisal/-a:Ok tole je pa tudi meni res čisto mimo, da on sodelavki, ko je na poročnem potovanju, pošilja neke smse s srčki in poljubčki!Se mi zdi, da naj bi se na poročnem potovanju čist partnerju posvečal, ne pa da pišeš drugim tipom pa jim pošiljaš lupčke.
(pa pomoje ).
claire napisal/-a:kaj mene razpizdi, da pomembni podatki pridejo ven šele čez 100 postov.
OK, to, da pa pošilja srčeca neprijateljici je pa kr neki no.
star ti si skos govorila češ da gre le za prijateljice, ki jih ne poznaš, zdaj je pa kar naenkrat tu vmes poročena sodelavka s katero nista v dobrih odnosih? in zdaj spet ne štekam. a on kar tebi reče- glej martina mi je poslala poljubčke in srčke iz poročnega potovanja pa se midva sploh ne druživa! al kaj? a samo sexata na delovnem mestu?
ne bodi nora. a ti pošiljaš srčke sodelavcem? iz zakintosa kjer uživaš s svojim fantom? folk je prtegnjen s temi "<3 <3 <3 <3 <3 :**********" scenami.
kaj točno on poreče na te smse? a ji kar pošiljanazaj: <3 :**x 100 iz slovenije zate ker si na poročnem potovanju???
daj star ti se pa tudi zjasni a tvoj tip piše opolzke/otročje/neprimerne/poljubov polne smse sodelavkam in tini iz kopra ki jo ima slučajno na fb, ali piše prijateljske smse frendicam!!!
Pove mi že dost stvari, sam vsega ne. Pove mi da mu je ta in ta pisala in tko, sam za vsako punco in kaj je odpisu pa ne. Men je pa tud butast mu težit da nej mi pove kaj ji je odpisu. Ne vem no.claire napisal/-a:^^ a nisi prej rekla da ti vse pove? pa wtf?