Ljubosumje
- HopeStar357
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
^^ kje točno imaš potem problem?
glej zakaj si taka? zakaj delaš scene (četudi le sama pri sebi)?
a ti je to potrebno?
ker če boš tako nadaljevala ti bo šla vsaka kelnarca na živce, ob vsaki njegovi bivši, ob vsaki sošolki, prijateljici, znanki,... ti bodo plavale črne misli po glavi.
a ti imaš moške prijatelje?
glej zakaj si taka? zakaj delaš scene (četudi le sama pri sebi)?
a ti je to potrebno?
ker če boš tako nadaljevala ti bo šla vsaka kelnarca na živce, ob vsaki njegovi bivši, ob vsaki sošolki, prijateljici, znanki,... ti bodo plavale črne misli po glavi.
a ti imaš moške prijatelje?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- HopeStar357
- Komunikatorka
- HopeStar357
- Komunikatorka
Pojma nimam zakaj sm taka...kr res nikol prej nism bla...zdej me pa kr vse moti...
js mam več prijatlov kot prijateljic in mi ne bi blo všeč, če bi mi kompliciral zarad tega...in razumem, da ima on tud prijateljice in te k jih poznam, me sploh ne motijo...me pa motijo tiste, ki jih ne poznam in vem, da to ni prav in bi si rada izbila te "moje filmčke" iz glave...ker sm res za brezveze slabe volje in če bo šlo tko naprej se bom slej ko prej začela do njega drugač obnašat in bojo problemi...čist zarad neumnosti...
js mam več prijatlov kot prijateljic in mi ne bi blo všeč, če bi mi kompliciral zarad tega...in razumem, da ima on tud prijateljice in te k jih poznam, me sploh ne motijo...me pa motijo tiste, ki jih ne poznam in vem, da to ni prav in bi si rada izbila te "moje filmčke" iz glave...ker sm res za brezveze slabe volje in če bo šlo tko naprej se bom slej ko prej začela do njega drugač obnašat in bojo problemi...čist zarad neumnosti...

~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
- HopeStar357
- Komunikatorka
HopeStar357 napisal/-a:...in razumem, da ima on tud prijateljice in te k jih poznam, me sploh ne motijo...me pa motijo tiste, ki jih ne poznam in vem, da to ni prav in bi si rada izbila te "moje filmčke" iz glave...
Jih boš že še spoznala sčasoma, pa te bodo te tudi nehale motit

Mimogrede, tudi pika in vejica sta čisto kul ločili, ni treba ves čas teh nadležnih tropičij delat.
- HopeStar357
- Komunikatorka
A imaš kakšne slabe izkušnje s prejšnjimi tipi? Ker pri opisu fantovega obnašanja (da ti čisto lepo pove, kdo mu piše, s kom gre na kavo,...) jaz ne vidim razloga za skrb.
To še ne pomeni, da ni deep down inside prekaljen lažnivec, ampak to je itak lahko vsak in s tem se nima smisla obremenjevat, dokler nimaš kakšnega povoda za to.
To še ne pomeni, da ni deep down inside prekaljen lažnivec, ampak to je itak lahko vsak in s tem se nima smisla obremenjevat, dokler nimaš kakšnega povoda za to.
- HopeStar357
- Komunikatorka
Ja s prejšnjimi tipi sm mela kr neki slabih izkušenj (od varanja, laganja, 2 punci naenkrat, en je bil celo poročen, skratka ni da ni), zato pa rabim res velik časa, da začnem sploh kar kol vrjet in mi vsaka najmanjša stvar, ki niti ni omembe vredna, predstavlja kot neke vrste "grožnjo". Ja, je res, da je vsak lahk najhujši prasec deep inside in tega ne moreš vedet, s časom zveš, ampak kot sm rekla, meni gre prav na živce to moje obnašanje, k res ne maram bit taka in se nočem obremenjevat s tem, ker res nima smisla.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Kot sem že rekla - probej čim bolj pozitivno razmišljat! Niso vsi tipi take svinje in mogoče si prav zdaj naletela na enega poštenega. Bodi pozitivna! Ukvarjaj se s čim, kar imaš rada, pojdi kdaj v naravo na svež zrak, samo ne sedet pred računalnikom in vsakih petnajst minut čekirat njegov FB profil, če mu je katera slučajno spet pisala na zid in potem penit zarad tega. Zarad tega mu ne bodo nehale pisat. Pa sej to veš, samo je še vseeno težko, vem. Je pa spet odvisno od tega, kaj mu pišejo... Če mu limajo kakšnih deset srčkov zraven in pošiljajo poljubčke, pol bi verjetno vsaka mal znorela. No, razen če bi pač vedela, da ima pač kakšne malo boljše prijateljice, ki jim je to nekaj najbolj normalnega na tem svetu in itak vse zasipajo s temi virtualnimi poljubčki.
Kakorkoli, potrudi se za vajino zvezo. Enkrat mi je nekdo rekel, da trdnejša kot je zveza (se pravi, bolj kot si partnerja zaupata), manj je možnosti, da neka tretja oseba vskoči vmes. In to je čist res. Ponovi si to vsake tolk časa, OK?
Kakorkoli, potrudi se za vajino zvezo. Enkrat mi je nekdo rekel, da trdnejša kot je zveza (se pravi, bolj kot si partnerja zaupata), manj je možnosti, da neka tretja oseba vskoči vmes. In to je čist res. Ponovi si to vsake tolk časa, OK?

Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
- HopeStar357
- Komunikatorka
KayLeigh hvala
se trudim in se bom še naprej, upam da bolj učinkovito kot do zdej
drgač pa, ja motijo me recimo sms-i z lupčki in srčki od sodelavke, ki je ravnokar na poročnem potovanju (pa nista lih dobra prijatla, sam sodelavca) in teli srčki pa lupčki na fb od kr enih punc. Ampak ok, si bom probala mal bl na easy vzet vse skupi, k drgač se mi bo sam strgal hehe 

HopeStar357 napisal/-a:.... drgač pa, ja motijo me recimo sms-i z lupčki in srčki od sodelavke, ki je ravnokar na poročnem potovanju (pa nista lih dobra prijatla, sam sodelavca)....
misim da nisi edina, ki jo to moti....verjetno ko bo te srčke pa lupčke vidu tut njen novopečeni mož, ne vem če bo lih tiho in vse skupaj si bolj na izi vzel.
Sicer pa....who the fuck ma na poročnem potovanju sploh cajt za take stvari?

Jaz bi na tvojem mestu povedala fantu kaj si misliš, kako ti vidiš vse te šrče ipd. in da ti ni lih vseeno. Pa boš vidla kaj ti bo reku...
Ok tole je pa tudi meni res čisto mimo, da on sodelavki, ko je na poročnem potovanju, pošilja neke smse s srčki in poljubčki!
Se mi zdi, da naj bi se na poročnem potovanju čist partnerju posvečal, ne pa da pišeš drugim tipom pa jim pošiljaš lupčke.
V tem primeru bi tudi jaz znorela (pa pomoje še katera druga tudi).

V tem primeru bi tudi jaz znorela (pa pomoje še katera druga tudi).