^^pa ja no, dobr, sej se že dost neumno počutim zarad tiste izjave
Huh. Jz sem res šla celo temo prebrat - btw,
flesherka_, niti ena ni omenjala tvojega "problema" dokler nisi ti vprašala.
Sicer pa, moja opažanja:
-ko sem jo dejansko vzela v roke in si jo ogledala, se je tud men zdelo ":eek: ja kam pa naj to dam?!", pač res ogromna zgledala.
Vseeno pa sem vesela, da sem vzela večjo, ker zdej v teh nekaj dneh "testiranja" sem samo potrdilo dobila, da sem boga reva, ki res precej krvi izgubi (ene so poročale o tem, da kako jim "komaj dno" napolne, lucky them);
-najprej sem jo probala "na suho", po prebranih tehnikah vstavljanja, mi zaenkrat bolj paše "fold down" kot pa tisto v C zvijanje;
-sem lahko samo vesela, da sem jo očitno včeri pravilno vstavila, ker sem potem večino dneva bla zdoma (vse OK) in, ja, v lokalu jo spraznila in spucala - nč nisem s hlačami okol gležnjev skakala s skodelco do umivalnika

kot je ene na začetku teme skrbelo, da bodo uporabnice počele. Svašta. Flaša vode, dez. robčki, pa smo zmagal
(čeprav sem dobila par začudenih pogledov kje sem se pa jz to zgubila

);
-dons je stvar čist drugačna, kr naprej mi pušča (itak mislim tudi sicer še neki časa nosit najtanjše dnevne vložke ob temle), pa se mi zdi, da delam vse isto kot včeraj - po vstavljanju še kakšen počep ali 2 intakefore, da jo skušam mal bolj na mesto spravit;
-aja, pecelj sem si zaenkrat pustila, bolj ko ne "za orientacijo"

, moti me pa tudi (še) ne;
-prekuhavanje: kakšne lončke (oblike, velikosti) imate ve? Jz sem si izbrala enega s cca 3 dcl volumna, ampak je ozek, pa zmeri zraven stojim z žlico in "prčkam" skodelico, ker se bojim, da se bo zažgala, če se bo preveč dotikala sten oz. bohnedaj potonila.
Pod črto, velik se še lovim in dosti vaje bom še rabila, si pa želim zadevo vzljubit, pa niti ne iz kakšnih zdravstvenih razlogov, da bi mi tamponi/vložki prej kakšne grozne težave povzročali, ampak enostavno ker so mi sitni do zdej poznani pripomočki.