No prav, no, bom pa odgovorila v mojem bolj običajenm stilu: tema že obstaja (čeprav se mi je zdel, da je bla bolj obširna). Če ne drugega, bi se lahko vsaj s tem potrudila in pogledala, če je na cosmo forumu kdaj bila debata na temo o frizurah..
lizika.123 napisal/-a:mislim, da sta čisto dovolj dva podatka: okrogla oblika obraza, dolžina las do ramen. Tukaj nima barva oči, barva las, velikost nosu in ustnic čisto nič. Se vam ne zdi?
pa stric google ve ogromno ja.. samo ne pa vsega. lahko prečikiraš milijon slik pa še vedno nimaš fiksne ideje. zato pride prav še katera druga.
eh babe.. cele dneve preživite tukaj, usaj kolikor spremljam forum, pa vedno nekoga napadate. očitno nosi tema napačen naslov.
pa lep pozdrav
lizika.123 napisal/-a:a bi mi u živo tut tko rekla?
purple_rain napisal/-a:Zelo možno, ja
Hkrati bi pa lažje dala kakšen uporaben komentar, ker bi videla obraz in trenutno frizuro.
:Plegally blonde napisal/-a:lizika.123 napisal/-a:mislim, da sta čisto dovolj dva podatka: okrogla oblika obraza, dolžina las do ramen. Tukaj nima barva oči, barva las, velikost nosu in ustnic čisto nič. Se vam ne zdi?
pa stric google ve ogromno ja.. samo ne pa vsega. lahko prečikiraš milijon slik pa še vedno nimaš fiksne ideje. zato pride prav še katera druga.
eh babe.. cele dneve preživite tukaj, usaj kolikor spremljam forum, pa vedno nekoga napadate. očitno nosi tema napačen naslov.
pa lep pozdrav
Js sicer ne vem, k kaksnmu frizerju hods, sam kadar js k pridm k svojmu in recm "klemeeeeen, js bi kej nouga ... ne vem sicer kaj, ampak kej nouga", mi on predlaga
Skratka, verjetn bo frizer bols vedu, kt pa kup cosmo bab, k niti ne vejo kako zgledas
saarijarvi napisal/-a:__________________
jaz ne vem.
NOVO
A mi lah kdo pove kako najlaže pridem iz glavne železniške postaje v Lj do Visoke šole za dizajn? Je na Vojkovi 63, pa blizu so tud ekonomska in pedagoška, pravi googleVzamem kak bus? oz. kolk PRIBLIŽNO bi me koštal taksi? Hvala.