delusional napisal/-a:no in potem po nekaj mesecih, ko sem vedela, da je sigurno in da sva že skupi, je pač prišel ta prvič... 1. julija...
HAPPY ANNIVERSARY!

Spomnim se, da sva vmes z bivšim gledala film Sex and the city 1
 Spomnim se, da sva vmes z bivšim gledala film Sex and the city 1  lol ...Ko, sem pa v drugo probala, sem želela pa že takoj vse ostalo poizkusiti
 lol ...Ko, sem pa v drugo probala, sem želela pa že takoj vse ostalo poizkusiti  ... Tolk k sm se bala d me bo bolel, na konc pa nč ... Mi je bilo pa smešno, da ko sva končala in sem dobila orgazem, da se mi je hotl kr mal vrtet v glavi
 ... Tolk k sm se bala d me bo bolel, na konc pa nč ... Mi je bilo pa smešno, da ko sva končala in sem dobila orgazem, da se mi je hotl kr mal vrtet v glavi  )))) In sm takoj popila pol litra vode he he he ...
)))) In sm takoj popila pol litra vode he he he ...

flesherka_ napisal/-a: Vedet moreš, da nedolžnost zgubiš SAMO ENKRAT. Predstavljaj si, da stara 60 let in se spominjaš tega trenutka. Naj ti ne bo žal s kom si bla in na kak način je bilo. Uporabi kondom.

good luck
 good luck 

Skupej sva bla pa pol leta. Jaz sem bila stara 15, on 16. In ne obremenjuj se s krvavenjem in bolečinami. Bolj se boš sekirala, slabše bo. Poskrbi za zaščito! In najdi fanta, ki bo res vreden tvoje nedolžnosti.
 Skupej sva bla pa pol leta. Jaz sem bila stara 15, on 16. In ne obremenjuj se s krvavenjem in bolečinami. Bolj se boš sekirala, slabše bo. Poskrbi za zaščito! In najdi fanta, ki bo res vreden tvoje nedolžnosti. 
 ) Ni mi žal da sem svojo nedolžnost izgubila dokaj mlada, saj  sva s tem fantom še zmeraj skupaj.
) Ni mi žal da sem svojo nedolžnost izgubila dokaj mlada, saj  sva s tem fantom še zmeraj skupaj.  )
)