Interrail pa ni vredu, ker ima Španija ogromno doplačil... Za avtobuse pa niti ne najdem nobene koristne spletne strani. Mnogi svetujejo nočne vlake, vendar so tudi ti okoli 50 eurov na eno vožnjo...
vsak nasvet je dobrodošel

Interrail pa ni vredu, ker ima Španija ogromno doplačil... Za avtobuse pa niti ne najdem nobene koristne spletne strani. Mnogi svetujejo nočne vlake, vendar so tudi ti okoli 50 eurov na eno vožnjo...

*mala* napisal/-a:Kaj pa avto? Road trip
Vsaj tak je moj načrt za nekoč
Ker za 50€ dobiš (vsaj eno) povratno letalsko karto med 2 mestoma v Španiji.
ja sem pa dobil letalsko karto prek Ryanaira iz Porta v Madrid za 12 eur
)
Ni možnosti izbire angleščine, ccc.miikena napisal/-a:Jz sem se po obeh državah kr z avtobusi prevažala (po Španiji je tut kak nočni padel, da se je našparalo na nočitvah). Za Španijo si Lonelyplanet sposodte - ti za vsako mesto piše kam peljejo, kera družba, kolk časa, kolk dnarja.. Drgač je pa tle neka španska avtobusna družba - klik. Za po Portugalski maš pa tle: klik. Sam pazte za ker dan gledate. Jz pa kolegica sva enkrat zadnji bus za naprej zamudili, ker sva mislili, da fura še en kasnej, je bil pa v bistvu ta sam ob nedeljah. UpsNi možnosti izbire angleščine, ccc.
sej to se da tik pred vožnjo kupit karte, ne rabiš prej prek neta rezervirat ?
kaj pa predlagaš da si moramo nujno pogledat?
Aja pa Cabo da Roca je tut za pogledat, valda. Tm je blo men superfajn. Pa Coimbra je baje kul za ščekirat, sam jz nisem šla. Za južni del pa pojma nimam.

Za po razlih plažah se fijakat je pa itak luksuz

torej Mondial/Collegium.

..vlak mi najprej pride na misel, čeprav znajo bit poleti cenejši; sam če hočeš še tiste vmesne kraje vidt, pol odpade.