Pač sam tko mal.. Aja pa mal si šla off topic, pa me nehi na nekih forumih pikat k se te čist nič ne tiče.

Vsak naj pred svojim pragom pomete

amark31 napisal/-a:Horus napisal/-a:amark31 - tezje doziveti zavrnitev mislim da je bilo misljeno v smislu, da se manjkrat zgodi zavrnitev, ne pa da jo bolj prizadane
Vidiš, res je... spet... problem jezika. Wittgenstein-ove kategorije mam v malem prstu, Cosmotove mi pa malo šepajo.Se pardoniram.
Bi pa vprašal, zakaj vam je ženskam tako težko prenesti zavrnitev s strani moškega. Zakaj je potem avtomatsko peder, kreten etc.
Lahko, da je ravno tisti dan 6krat drkal, 3krat seksal in obenem dobil gljivice, ki bi jih rad sebično zadržal zase.
Zakaj naj moški ne bi mel pravice rečt ne?
delusional napisal/-a:drugi mi je pravil, kako mu je neka ženska prinesla svojo cifro v lokalu. je pa ni nikoli poklical.
Aha in to pomeni, da je to zaradi tega, ker hoce on da je tebi vseeno zanj? Res logicen zakljucek. Velikokrat imajo tipi pri prvih seksih kake take tezave ne glede na okoliscine v katerih se zgodi.delusional napisal/-a:jaz sem tipa povabla na prvi dejt in na prvi f**, pa mu ku.rac ni mogu stat.