čuftika napisal/-a:Glede sweety in kake s avtorjem teme pa osebno mislim da če bi ji avtor sedel in bil hudo dober po izgledu, karakterju in vsem drugim, ne bi bilo izgovora da noče resne zveze. Lahko da se motim, ampak to je pač moje mnenje. Hudo dobrega moškega noče nobena zamuditi, pa naj pride še v tako neprimernem času in okoliščinah (ko si želimo samskega življnje).
Ne spremljam sice teme s 3D očali in popkornom da bi točno vedela, kaj dogaja, ampak tale izjaval mi je fail iz sledečih razlogov:
1. Hudo dober moški je relativna zadeva, vsekakor pa vsem ženskam ne more it enak tip hudo dober. Odličen izgled in karakter, vsaj pri meni osebno, popušita, če s tipom ne najdem dovolj skupnih točk na primer. Saj vem da enim to ni pomembno, važneje je da je tip dober po srcu, ne vara, je prijazen, zvest in visok 280 centi, ampak si drznem rečit da je dost tudi takih kot sem jaz, ki nam je pomembno da s tipom delimo interese, hobije, poglede na življenje, na doleče aspekte ki se dotikajo naših življenj (vera, socialni status, politična usmerjenost....) na prihodnost, itd.... Sicer pa, da ima nekdo dober karakter ne moreš pogruntat po enem kofetu.
2. Brez skrbi, če nekdo noče zveze lahko prifijaka mimo sam Adonis z zlatim ku*cem ki šprica čokolado namesto sperme, pa ne pali. Lahko da je vzrok za nezvezo slaba izkušnja, ki je še precej sveža in človek (v tem primeru pač ženska) se v takih situacijah z obrambnim mehanizmom obrani ponovne boleče situacije z odločitvijo da zdaj pa tega ne več. Ali pa drug primer, svetobolna zaljubljenost v nekega XY tipa, ki je s takih in drugačnih razlogov nedosegljiv. Že tale forum je doprinesel kar nekaj problemov ''joj, tako ga ljubim, oh in sploh, res, diamanti mu letijo iz ust ko govori, ampak on je zaseden/gej/moj bratranec in me drugi tipi sploh ne zanimajo''. In taki baburi ne bo na tistem vrhuncu gledanja v zvezde in pisanju romantičnih (a bolanih) stihov na nebo, noben še tako vau tip palu.
In Đeki ima prav to o izgledu tipov, čeprav ne vem no, mogoč je izvisel ker je majhen

(brez zamere avtorju, nič osebnega).
Drugih nasvetov pa ne bom dajala, ker nisem tip in me kratko malo (feminisitčno?) ne gane, da noče nasvetov od žensk (je pa tale temica lep pokazatelj, kako se babe rade vtikamo v vse možno tud, če ni treba

)