Angel in devil shoes napisal/-a:Info o kavi sledi ?
Hahahaha, spet me ubijaš

firex napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Na.svet napisal/-a: Da pa bi se ženska vzburila ob pogledu na moško telo. To pa ne.
Večjega absurda pa še ne. Seveda se vzburimo ob pogledu na LEPO DEFINIRANO moško telo ...pa še kako![]()
![]()
![]()
(je pa res, da vidim več seksi žensk kot seksi tipov....ne vem....tipi so zgleda kar malo "leni", kar se tiče skrbi za telo...)
sam meni je to pa res bedarija......zenska ki skrbi za telo oziroma seksi zenska rabi toliko telovadbe samo da se ne zredi v trebuh in rit.
pod seksi moskega pa definiras verjetno tipa s six packom pa prsmi pa na rokah velike misice....za kar se poravi leto ali dve dela
sirova štručka napisal/-a:a je bil zmenek uspešen ali je padel v prijateljsko cono in zakaj je padel v prijateljsko cono?
dot napisal/-a:čuftika napisal/-a:Jp, to pol očitno pomeni da smo ženske bolj disciplinirane in bolj srkrbimo za svoje postavice.
Ne, on je hotel povedat ravno obratno, da je ženskam treba manj garat za lepo postavo, ker je dovolj, da se pač ne zredijo in ohranjajo svojo linijo, medtem ko so standardi za privlačno moško telo postavljeni tako, da povprečna nezavaljena moška postava ni dovolj, ampak mora biti mišičast, z oblikovanim trebuhom itd., za to je pa potrebno več časa in truda (obiskovanje fitnessa, treningi...). Sicer ne vem, koliko je to res, meni npr. mišičasti napihnjeni moški niso preveč privlačni, ampak ok, večini baje ponavadi so
kikyca napisal/-a:Po mojem, da vse zanima kak zgleda![]()
Džeki napisal/-a:Poznam debele zanemarjene prasce, ki fukajo ko zmaji, večinoma lepe in neumne ženske in poznam lepe nedolžne 20-letnike, ki zmrznejo, ko jih katera pogleda.