maniac napisal/-a: A prasec ni zmerljivka?
Ubistvu je to prikupna žival brez olike pri hranjenju

maniac napisal/-a:1. Ti sama si napisala, da je slabše, če ona obmetava tipa kot to, da on njo zmerja. A ti moram citirat, da ne boš trdila, da sem to skompenzirala v svojih mislih?
*SunFlower* napisal/-a:dvomljivka napisal/-a:je slovenec da ne bo pomote, vera je pa jehovova
Ahahahahaha![]()
Kar pripravi se, da te bo pustil v trenutku, ko se ne boš hotela spreobrnit.
sirova štručka napisal/-a:Po sedmih mescih zmerjanja in obmetavanja s papirnatimi robčki, trdiš da je to to in da bi rada bila celo življenje z njim. Pa sej nima smisla karkoli govort, nekomu ki mu je zaroka po šestih mescih neki normalnega.
ja bodta srečna ane, pa otrok še dolg ne imet, vsej tolk časa ne, dokler ne ugotovita, da nista za skup, potem pa tak ne bo več želje po njih.
HopeStar357 napisal/-a:Dvomljivka, taki ljudje se ne spremenijo...in če je že zdej tak do tebe in vidi da to prenašaš, kako pričakuješ da se bo obnašu v prihodnje?Zaenkrat mogoče res ni "tok hudo", pa sam govori...kaj pa k bosta mela otroka in se bo tko obnašu?Ko te bo z otrokom vred vrgu iz stanovanja?Bog ne daj par krat užgal tebe in otroka...a to boš lahk prenašala?Glede tega pa dobr vem kaj govorim, kr mam tazga fotra...oz.zdej hvala bogu ni več tak, bil pa je dokler se js nism odselila...najprej so grožnje na to foro, ampak slej ko prej se te grožnje uresničijo in začneš "padat po stopnicah", se "zabijat u vrata", "kr naenkrat zboliš in rabiš bolniško"...tega nobenmu ne prvoščim in če planiraš otroke kadar koli v prihodnosti, razmisli kako bi to na njih vplivalo če bi gledal in poslušal starša k se kregata in mečeta stvari en v druzga...
Čaki. Ti hočeš njega naučiti obvladovati jezo, vseeno pa sebe kasneje opravičuješ, počneš pa lih isto? Koza.dvomljivka napisal/-a:ne morem reči da je nasilen ker to ni, kot sem že povedala me zmoti samo njegovo neizkazovanje spoštovanja z raznimi žaljivkami in vem da ga to ne bom mogla kar tako odvadit ampak se vsakič bolj zaveda in zadržuje nazaj /.../ je pa res da je nasilje z moje strani večje (ko sem govorila da primem prvo stvar in jo vržem vanj to ne pomeni da mečem krožnike, posodo in podobno kot ste opisalipač pa ko se mi je to zgodil so vanj prileteli papirnati robčki) saj vem da se tukaj ne gre za predmet pač pa za moje dejanje predvsem, vendar samo hočem povedati da v trenutku jeze ne razmišljamo kaj dosti in tudi če se kdo kdaj prepria s prijateljem je v jezi marsikaj izrečenega pa ni nujno da je žaljivka, lahko je čisto nedolžna beseda/stavek, ki določenega človeka zelo prizadane in verjamem da se je skoraj vsak od vas znašel v kakšni taki situaciji