Moški rabi nasvete drugih moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Džeki napisal/-a:
keepsake napisal/-a: Si debel? Estetsko vprašljiv?

Evo, zaradi tega se žensk ne sprašuje, kako dobiti žensko.

Ker namreč situacijo sodijo po sebi. Ženskam v glavnem ni jasno, d amora tip, če hoče dobiti žensko, nekaj počet. Njim ni treba nič počet, da dobijo tipa, samo sedijo, čakajo in izberejo nekoga, ki pride do njih.

In ženska ne bo nikoli razumela, da tip, ki nima izkušenj z ženskami, ne zgleda nujno zelo slabo, temveč je mogoče samo malo nesiguren vase.

Skratka, avtor teme, načel si moško debato, zato bi ti mogoče svetoval, d ajo odpreš na kakšnem forumu, kjer je več moških.

Ahahaha, destroyed in seconds. Vsa čast.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

čuftika napisal/-a:Jp, to pol očitno pomeni da smo ženske bolj disciplinirane in bolj srkrbimo za svoje postavice.

Ne, on je hotel povedat ravno obratno, da je ženskam treba manj garat za lepo postavo, ker je dovolj, da se pač ne zredijo in ohranjajo svojo linijo, medtem ko so standardi za privlačno moško telo postavljeni tako, da povprečna nezavaljena moška postava ni dovolj, ampak mora biti mišičast, z oblikovanim trebuhom itd., za to je pa potrebno več časa in truda (obiskovanje fitnessa, treningi...) :wink: . Sicer ne vem, koliko je to res, meni npr. mišičasti napihnjeni moški niso preveč privlačni, ampak ok, večini baje ponavadi so :P
Uporabniški avatar
KayLeigh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a KayLeigh »

^^ za ostale ne vem, ampak mene tudi takšni napihnjeni mišičnjaki prej odbijajo kot pa privlačijo :nixweiss: Je pa res, da malo športanja pa nikomur ne škodi. Že zaradi samozavesti, če ne zarad drugega.
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Mr. Nobody napisal/-a:
Džeki napisal/-a:
keepsake napisal/-a: Si debel? Estetsko vprašljiv?

Evo, zaradi tega se žensk ne sprašuje, kako dobiti žensko.

Ahahaha, destroyed in seconds. Vsa čast.

Slika

:lol:
hvala, internet. :cool:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Jaya87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jaya87 »

Okej...bom pa jst kr lepo iskrena in na podlagi SEBE povedala kaj MENE privlači.

Torej predstavljajmo si situacijo, da so tri bejbe za mizo in pridš do njih in ji rečeš živjo, la la la... JAZ bi te poskenirala in če bi mi bil všeč bi se pogvoarjala s tabo,če ne bi ti enostavno rekla, da se ne trudi. Men so pogovori z neznanci, če sem trezna zelo mučni...ker sem na pijačo pršla z družbo in ne da bom lapala z drugimi ljudmi.

Torej, jst mislm,da ti ženske lahko govorijo kar hočejo, ampak ženska se v trenutku odloči a si kej vreden za njo al ne. In to je dejstvo.

In pr men ni tok zunanjost, tega ne znam opisat, ampak če mi kako nej rečem, če mi lepo dišiš, če si mi prijeten, če mi ni neprijetno, ko se najina pogleda srečata. To je to.

Neke filozofije kako morš bit dominanten pa moški pa to...to pali recimo v družbi pa da se lahko skozi pogovor z drugimi ljudmi, njej posimpatiš---lol.

Ampak ja no...do zdej je blo pr men vedno tko...vsak k je pristopu mi ni potegnu, potegnu mi je kr en tm, in sm nekak pristopila pol jaz pol on.

Glede friendly zone in mencanja moških...spet napaka. Okej iz mojega pogleda. Če me je tip pelju na pijačo in je mencal in mencal, in men tud nine vem kok potegnu, okej je blo to to. Če je pa tip mencal in se je vidl da ni prepričan kaj bi al bi al ne bi, pa da je biu men fuuul spolno privlačen, sem enostavno sjt nardila prvi korak, pa je bla zadeva rešena. Ženske ponavadi vidimo kdaj smo komu všeč, moškemubi mogla pa na žensko glavo napisat...dj všeč si mi, dj se že k men premakn...

To je to...če te ženska da v friendly zone, te je dala že prej in ne zato k si ti mencal...spet MOJE mnenje. Kr če jemen tip neustavljio privlačen, me nejgova neprepričanost ne bo zmotila...včasih pač lahko tudi ženska nardi prvi korak.

Torej...pecaj,pecaj,pecaj. Ne boj se zavrnitev...slej k prej boš eni všeč. Je pa tud res v kakšnem rangu iščeš, če ti nisi tipi top, ne boš dubu ultra hude bejbe.
Jaya87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jaya87 »

...
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

Jaz bi pa samo to povedala da sva šla na kavo! :D
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Samo to? Hočemo več informacij :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

recenzija, prosim. :D

čeprav jaz nebi šla na kavo s človekom, ki ga direktno lepo povabim, pa cinca, namesto sprejme. Pfuj, pa tak dec.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

We want more!! We want more!! :D :mrgreen:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

A men pa ni niti odpisal, pa sm lepo predlagala in čas in kraj. :(
Because I can.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

Nič fant je v redu dečko :)

Sva se kar nekaj časa pogovarjala. Podobno študirava, tako da je bilo teme za pogovor kar precej. Fant sploh ni sramežljiv samo po mojem mnenju še ni imel veliko priložnosti za pogovor z nasprotnim spolom. Tako, to je to! :)
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Angel in devil shoes »

No tip je obral svojo ``taktiko`` :D ... Gremo ženskam najedat na forum, njihov EGO dol zabijat, še malce jokcat in bo že eni na živec stopu, pa ga bo ena že povabila na kavo :) ... Ena, ki bo dost firbčna kakšen je :) ...
Očitno ... :)

Morda se pa kaj izcini aaaaaaaaaa ? :P Loveeeeee :)

:cool: One small step for ``man``, one giant step for a ... Forrest Gump :P
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Angel in devil shoes »

Info o kavi sledi ? :P

Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Odgovori