iza155 napisal/-a:Js mam en problem, 4 leta mam že menstruacijo in letos bo 4-to leto, da grem na morje od kar jo mam. Vsa 3 leta sem jo do zdaj mela na morju in seveda s tem tud uničene počitnice. Lani sem jo imela do 1 julija, šla na morje 6-tga in jo že takoj naslednji dan spet dobila, pred leti isto.. v roku enega tedna. Najverjetneje zaradi spremembe okolja in usega, tampone uporabljat mi je bol tko, ker se nimam kam it preoblečt po tem, ko pridem iz morja. Zato me zanima, kaj se da v takem primeru naredit... naj jemljem že iz preventive tabletke (mam Primolut) al naj jih začnem jemat po parih dneh na morju? Hvala za usako pomoč, ker res nočem tud letos met uničenega dopusta. Aja pa stara sem 17 in mam drugače lepo redno menstruacijo.
Tud jst imam s tem probleme, ceprav sem ze starejsa kot ti. Jst pa tako naredim, da takoj prvi dan ko dobim M rezerviram dopust, tako da v bistvu takoj, ko je konec grem na morje. Glede na to, da pravis, da imas sele 4 leta M se pri tebi se ureja pa se sprememba okolja...
Jst ravno zdaj cakam M in mi ze 1 teden zamuja, tako da je cist bed, ker lahko grem na morje in jo dobim tam, lahko pa cakam, da dobim in sele nato rezerviram kar pa je vprasanje, ce dobim sploh se kaksno sobo prosto na morju, ker se bliza avgust
Bi pa se vprasala, ce kera kaj ve... imam ze kaksne 3 - 4 dni rahle krce kot pri M... ali je mozno, da bo kaj kmalu? Sicer jo imam vedno na nekje 37dni, danes pa je 38dan. Noseca pa sigurno nisem! Ma ko me tako matra to, ker imam obcutek, da tako ali tako ne bom dobila proste sobe na morju, ker cakam to M...