dons bo en zagorjan samomor naredil..hči se mu tretira kot rokerka, potem pa lady gago poje...
še ena priložnost splavala po vodi, da bi jaz to gledal...
enkrat sem ene harmonikaše, ko so v raznoraznih pozah igrali, gledal...če so prišli v finale, to bi pa rad gledal...drugače se bom pa raje sam s sabo (berite: s sirovo štručko) pogovarjal...
Pa plešejo mi super, tko da navijam za njih.
Mi do zej noben drug ni bil tok všeč..Razn un gašper pa njegova prijateljica sta mi čist huda amapak današnji nastop me ni navdušil..enako velja za ekatarino škoda...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Joj men je res katastrofa, nihče mi ni všeč... niti nisem zdržala nobenega nastopa v celoti pogledat ker mi je vse blo dolgočasno, raje zraven na forumu mal čekiram pa še eno serijo na kompu gledam
Ampak, če morem pa te plesalce primerjat men so vseeno lani Maestro mel boljšo finalno točko kot danes tile (priznam, njih sem edine v celoti pogledala).
Zadnjič spremenil kikyca, dne 19. Jun. 2011 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
ampak po tistem, kar sem videl na....menda....četrtfinalu....avstrija, nemčija, švica bi jih bila polna...to bi zažigali po tistih oberkrainer oddajah, dobra promocija za slovenijo....
Ma dej teli harmonikarji...tole je men že norčevanje iz inštrumenta, pa mi je sicer harmonika čist kul. Pa tud glasovanje mi nekak ni fer, tle jih je 40 in če že familija od vsazga glasuje so v ogromni prednosti. No ja, pustmo se presenetit Polfinalni nastopi so mi bli boljši
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.