Imaš pa na ustnem itak svojega profesorja matematike. In seveda lahko z lastnimi besedami, samo da je prov

shinee napisal/-a:Trixie-bee napisal/-a:Je imela katera ustni danes?
Jaz sem imela angleščino in na višji ravni sploh noben ni dobil listka s pesmijo vsi razen dveh, ki sta dobila Curious incident, smo dobili butastega Catcherja .. bljak![]()
No ja sej drugače mi je šlo sam jezik se mi je mal zapletal, ker hočem povedat več stvari naenkrat
angla tudi tukaj.
Hotela sem it na višjiga, pa sem si premislila (hodila sem na priprave in vse), butara, regrets.
Danes nas je bilo 6 samo (ostali imajo v soboto, ko imamo mi francoščino) in miss pred menoj je dobila pesmico. (:
btw, trejdam za catcherja kuj!sama sem ga sprva prebrala cca 20 strani in mi je butast, sedaj pa še enkrat in mi je res top. (: in ja, dobila sem christopherja med nakupovanjem vlakovne vstopnice do Londona. bleh -.-
in tudi sama sem se malce lovila, ker sem imela v mislih več stvari hkrati in sem določen stavek že začela, dojela, da bi se drugače obrnjen boljše slišal in uporabljala mašila. Računam na + točke za besedišče. (:
Ko smo v šoli imeli poskusno sem jih dobila 18 (od 20), tako, da sedaj upam na vsaj 16 (hja, ta druga prof. je malce bolj tečna, upam da ne bo preveč vplivala). Pa še prvič na maturi sem bila živčna, ustnih me je veliko bolj strah, ampak problem je, da me je angleščine še najmanj od vseh -.- kaj šele bo...
Trixie-bee napisal/-a:Meni je pa Christopher mal bolj zanimivvsaj ni vsaka druga beseda goddam
Drugače sem pa dobila odlomek, ko je Holden v baru kjer je Ernie- the piano player in pride Lillian Simmons in pol me je neki od tega spraševala. To knjigo pa sem samo enkrat prebrala, ko smo jo še v šoli predelovali, no pol sem se jo lotila še enkrat pa se mi ni dalo cele
Sem raje Christopherja.
Sem pa imela eno totalno bedno sliko. Incurable diseases- na sliki pa je bil samo znak za aids (una pentelca), napis AIDS in 2 zemlji od tega ena vsa neki spačena in meglena, pol pa ti govori
Drugo vpr. pa je bilo Children and parents.
Mene je blo tudi ful strah... upam da dobim za slo kej normalnega :S