Nesanica napisal/-a:barbie_girl_85imašprav. se bom poročila s prvim ki mi bo vsaj malo všeč in mu pustila da mi naredi otroka in se pod dveh letih zakona spraševala če je normalno da se zaljubljam v drugega.
Napad je najboljša obramba pravijo. Prav imaš, nisi zrela, ker zrela seba bi si malo drugače interpretirala moj post. Je pa razlika med mojo in tvojo težavo...jst se svoje zavedam, o njej govorim in jo razrešim. Ti pa svojo pometeš pod preprogo, sebe prepričaš, da težave nimaš in kot noj živiš naprej. Ko ti pa kdo mal potrka na vrata, da se vzameš v roke in narediš mal "notranje generalke" je pa takoj ogenj v strehi. Noben nima vse pošlihtan v življenju, ampak eni popravljamo, drugi pa čakajo da posije sonce.
Nesanica napisal/-a:Ker šele v tem se vidi da se cenim in da imam zrel odnos s svojim moškim.
Nimaš svojega moškega, niti odnosa. Imaš priložnostni seks in priložnostne moške.
Nesanica napisal/-a:Zdej pa dost OT in nevem zakaj gre nekaterim tok v nos da mi pač paše dober seks brez obvznosti. Tega niso sposobni samo moški tko da WTF?
delusional napisal/-a:A misliš da je lahko imeti čustva pod nadzorom ko imam ob sebi moškega, ki mi ustreza skoraj v vsem in me nikoli ne bi namerno prizadel po drugi strani sem se pa v teh letih navezala nanj, da kar boli.
Seks brez obveznosti (to moški radi vidjo) + oblačenje, ki služi privabljanju moških pogledov (to moški radi vidijo) + perverzen ton (to moški radi slišijo) + v stanovanju se sprehajam brez spodnjega perila, v kombineži (moški, imate to radi?) = ženska, ki noče in ne rabi moškega
Zate ne vem, men pa tale računica mal smrdi. Ampak....smrad ni moj, tko da bom nehala. Ni šlo za zavist, šlo je sam za občutek, da so stvari take, kot sem jih napisala. In mogoče mal "upanja", da nekoga spodbudim, brcnem v rit, da par malenkosti pri sebi spremeni in mogoče pride iz začaranega kroga. Zdej vidim, da to zate ni (je ali ni, ni bistveno) začaran krog, da so to nebesa, ki si jih želiš. Tudi prav. Ovce so za striženje...In prav je, da "kar boli", saj si to vendar želiš.