Džeki napisal/-a:Večina mladih žensk neiskrene namene "začuti", ko je stvar že zelo daleč. In potem prihajajo na forum spraševat, če naj ostanejo v zvezi s tipom, ki se goni okoli in podobne hece.
Z drugimi besedami: intuicija mladih punc je očitno čist zanič. Če bi bila dobra, 95% problemov, o katerih se bere tukaj gor, ne bi obstajalo.
Dzeki, tip ki hoce po hitrem postopku pridet do seksa, tudi zelo zgodaj se zacne prillizovati, zacne dajati neke komplimente, da mu je zenska vsec, pravzaprav zacne pihati zenski na duso, meni se je zgodilo, da mi je en tip cez teden dni poznanstva povedal, da se je zaljubil vame (bulshit, imel je 9 letno zvezo in hotel je sam sex, sem vedla da naklada).
Hocem ti povedati, da je tocna tvoja predpostavka, da lahko tipi zlorabijo dejstvo, da nam zenskam so pomembna custva, ampak jaz ti hocem povedati, da dosti tipov, ki jim je sam do seksa nimajo zivcev se dosti ukvarjati s doloceno zensko (to se pa ful zacuti), naredijo pa tako, da ze ful zgodaj na zacetku nakladajo kolk jim je zenska vsec in kolk jim pomeni iz druge strani se ji ne posvecajo. Tipi besedno lahko zlazete marsikaj ampak posvecanje zal ne morete zaigrat.
Na to lahko nasede res zenska, ki ni imela neke iskusnje s tipi in bo mislila da tak treba, ostale zenske pa se bodo malo zamislile, ce je res mozno tak zgodaj, da en tip pravi, da mu nekaj pomenis iz druge strani se komaj vidita enkrat na dva tedna, ker on kao ima skoz obveznosti.
Kako bo zenska ravnala pa je obvisno od zenske same. Jaz sem take tipe kenslala.
Alwaleed ima prav, pac pri moskih s starostjo pade spolna sila, ker s starostjo se jim zniza raven testosterona v krvi. Pac testosteron je glavni krivec zakaj tipi skoz iscete seksualno potrditev, estrogen pa je kriv zakaj zenske jamramo glede custev.
Kar se zenskah tice pa je stvar taka, da libido pri zenskah varira v obvisnosti hormonskega nihanja menstrualnega ciklusa.
Zenska prva leta po menstruaciji, je se zmeraj v fazi prilagajanja, pac organizem zenske ni prilagojen hormonskim spremembam istocasno pa tipi dozivljate vrhunec testosterona.
Potem se zacne menstrualni cikel ponavljati in zenska postopoma doseze ravnotezje, pozneje spozna svojo seksualno komponento in zacne uzivati v seksu, sam se zmeraj ji ostanejo custva pomembna. Vemo pa da nekatere zenske, ki so na kontracepciji imajo tezave, kar se libida tice.