McLarnovc napisal/-a:keepsake napisal/-a:sej nisem napisala da VAS je večina žensk nesposobnih, ampak splošno dejstvo da so ženske večinoma totalna tema na cesti. Vedno ko je neka štala, ko nekdo ne zna speljat, se ne zna postavit, parkira 10minut, se skoro zapizdi v mene, dela gužvo na avtocesti... Ja, vedno je ženska. Vedno.
Čakaj, da pride pametnjakovička claire...ti bo rekla, da ponižuješ ženske s tem postom...
pa a sem jaz kje rekla, da ženske nismo slabše voznice? smo. ne pa vse in niti približno slabe! kar je velika razlika! moški ste pa slabši kuharji. ste.
ne pa vsi in niti približno slabi. gre le za to, da tebi se zadeve ne zgodijo. kar je zanimivo. sploh to, da ko bi moral napisati kaj več kot

ženske vozimo previdneje in počasneje. zato povzročamo manj nesreč in več gužve. tudi jaz kdaj krilim iz avta, če se bo peljala ali bo ustavila, tudi jaz blinkam ko vozi 65 pri omejitvi 90,... ampak to ni nesposobnost. ne ločite osnovnih pojmov!
in ne tupi o poklicnih šoferjih tovornjakov in avtobusov, ki jih res vozijo več ali manj moški, to pa zato, ker je tak šiht naporen in za žensko skorajda neizvedljiv. smo pa boljše v organizaciji reči. vsakemu svoje.
samo ne pametuj, da je ženska nesposobna in kriva vsake nesreče.