But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
meni osebno gre pri budizmu bolj za pot kot pa sam cilj. ideja o nirvani mi je rahlo utopična, bolj se ukvarjam z mislijo/filozofijo samo - izhajajoč iz samega sebe pa kljub temu naravnan altriustično, če se zahodnjaško izrazim. sploh ideja o nenehnem spreminjanju in potovanju s tokom življenja mi je full blizu. gre v bistvu za filozofijo elementarnosti, zato je men tok všeč. knjiga na linku od Floribunde je pa itak zakon!
Tole je za Konkubino* - če ti krščanska vera nič ne pomeni oziroma kot si sama rekla ne potegne, potem ti tudi zakramenti ne bi smeli nič pomenit.. zdi se mi nepotrebno, da bi jih dala razveljaviti, ker to da te nekdo šprica z vodo, ko si dojenček nič ne pomeni, še zlasti pa ne če ne veruješ.
Hm, ja, registrirana je kot kristjanka. Tudi ti nebi želela biti registrirana kot *radikalno* zločinka, če to nisi, ampak so te po krivici tako imenovali?
..Evelyn.. napisal/-a:Hm, ja, registrirana je kot kristjanka. Tudi ti nebi želela biti registrirana kot *radikalno* zločinka, če to nisi, ampak so te po krivici tako imenovali?
Sej razumem kaj misli, se mi pa zdi to pretirano, ker je res ogromno takih, ki so jih starši prisilili naredit zakramente, sedaj pa ne verujejo. Za mene ni veren tisti, ki je 'registriran' kot tak.