Nesanica napisal/-a: mu pustila da mi naredi otroka in se pod dveh letih zakona spraševala če je normalno da se zaljubljam v drugega. Ker šele v tem se vidi da se cenim in da imam zrel odnos s svojim moškim.
Zdej pa dost OT in nevem zakaj gre nekaterim tok v nos da mi pač paše dober seks brez obvznosti. Tega niso sposobni samo moški tko da WTF?
no no. in kakšne odgovore je dobila barbi? da je to normalno. potem veš, kakšne zveze imajo te ženske, ki so jo tako vneto mirile, da ni panike, če imaš doma froca in moža, ti pa fantaziraš o drugem in se resno sprašuješ "kaj so to za eni filingi".
jaz te pa občudujem nesanica da si sposobna takega odnosa. prav zares. koliko se mi zdi "moralen" je druga pesem, ki se mene ne tiče. ti si mi kul kot oseba (po forumu sodeč). in kaj me briga s kom sexaš in zakaj. raje imam tebe, ki si brez globokih problemov in ne skrivaš da rada sexaš (ker na tem forumu je greh se hvalit, moraš samo jamrat), kot to, da je treba vsak teden znova tu gor smrkljam vtepati v glavo, da je njihov tip kreten. česar seveda ne same ne opazijo. čez 5 let bo pa spraševala (glej odebeljeni del).