karmy21 napisal/-a:.. sm probala ene parkrat tampon pa se mi je zdelo kot da mam palco v pizdi![]()
Hehe, kaj to vse čuješ
Skor za izjavo tedna 
Mark napisal/-a:karmy21 napisal/-a:.. sm probala ene parkrat tampon pa se mi je zdelo kot da mam palco v pizdi![]()
Hehe, kaj to vse čuješSkor za izjavo tedna
ma ja, sicer se je mal grdo izrazla, ampak ma pa prov... mam tud jst tak filing... tko da če se da se izogibam takih mučilnih sredstev in mam raj vložke... razen če me zadeva ne doleti sred poletja na dopustu... kar se ponavad redno dogaja... glih tok zamuja al pa prehiteva da ujame ravno tist dan, ko grem na dopust... kt da bi načrtno zajebavala

tamtom napisal/-a:Mene zanima za tampone!!
Nikol jih še nism poskusila stara sm 17 let in jih želim nositi pa me zanima če to kaj boli ko si ga vtavljaš v nožnico? pa če se lahk pol brez problema kopaš npr. na morju???? kaj pa deviška kožica če še nisem imela spolnih odnosov???? lepo prosim pomagajte
nč ne boli, sam sproščena morš bit;) upam da bo šlo 

, pa še pol me je en cajt ful pekl ........ grozno me je pekl, bla sem res suha po tuširanju, ampak sproščena, in tud čez dan sem mela težave not tampone dobit, čeprav nism bla napeta al pa kej podobnega ....... pa me je vseen pekl ......