Piercing
-
- Kofetarica
Kdo ti je pa delal pol? Ker v Cultu nimajo ravno navade dat prekratkih palčk, prej obratno, za vsak slučaj ... imajo pa zdaj eno 'novo', ki je po mojih izkušnjah malo slabša in dostikrat kaj pozabi ali pa ji malo zmanjka.
Sicer pa saj boš sama videla, po mojem bi ti kmalu morala oteklina splahneti. Če lepo čistiš piercing, ne bi smelo biti nič narobe. Če bo pa po splahnenju še vedno kriv piercing, pa tudi oni nič ne morejo ... ampak saj po mojem je tudi zaradi otekline.
Sicer pa saj boš sama videla, po mojem bi ti kmalu morala oteklina splahneti. Če lepo čistiš piercing, ne bi smelo biti nič narobe. Če bo pa po splahnenju še vedno kriv piercing, pa tudi oni nič ne morejo ... ampak saj po mojem je tudi zaradi otekline.

Every rose has its thorn
Anja je bla, in sem ful zadovoljna z njo, vse mi je lepo razložila pa na vprašanja mi je odgovarjala pa se potrudila da mi je blo čim manj nelagodno.
Drugač pa pazim na njega, in ga redno čistim. Tako lep mi je, perfekten...sam ta njegova lega, še kr upam da je zarad otekline (čeprav ne čutim da bi bla otekla). Tko da tud če se slučajno izkaže, da mi ne bo poravnano, bom probala zacelit pa še enkrat pikat

Drugač pa pazim na njega, in ga redno čistim. Tako lep mi je, perfekten...sam ta njegova lega, še kr upam da je zarad otekline (čeprav ne čutim da bi bla otekla). Tko da tud če se slučajno izkaže, da mi ne bo poravnano, bom probala zacelit pa še enkrat pikat

-
- Kofetarica
Ah, mene pa zadnje čase muči piercing v jeziku.. že nekajkrat sem bila trdno prepričana, da bom zbrala pogum in si ga naredila, a sem si potem vedno premislila, saj se bojim, da bi prišlo do komplikacij.. Sicer sem že imela piercing v nosu, trenutno imam piercing v ustnici in nisem imela sploh nobenih problemov..
Sicer pa glede kupovanja piercingov.. pred kratkim sem odkrila spletno stran z veliko ponudbe, sem tudi že nekajkrat naročila in prišla skozi zelo poceni. Nisem imela nobenih problemov, naročilo je bilo vedno pravo in sem izredno zadovoljna!
http://www.crazy-factory.com
Sicer pa glede kupovanja piercingov.. pred kratkim sem odkrila spletno stran z veliko ponudbe, sem tudi že nekajkrat naročila in prišla skozi zelo poceni. Nisem imela nobenih problemov, naročilo je bilo vedno pravo in sem izredno zadovoljna!

http://www.crazy-factory.com
-
- Komunikatorka
Jaz sem zelo zadovoljna.. vsi piercingi so še celi in super, nimam nobenih pripomb. Nikoli še niso zgrešili, vse je takšno kot vidiš na slikah.. prui piercingih, ki sem jih kupovala po trgovinah se mi je velikokrat dobesedno začela lomit bunkica na koncu.. Pri teh pa je še vse tako kot je bilo prvi dan
Ja, jaz sem vedno do zdaj plačevala s kartico in ni bilo nobenih problemov, je vse zaščiteno, ful kod moraš vtipkati prej.. Kar se pa jezika tiče.. saj ni v nemščini, lahko v levem kotu zgoraj zbiraš v katerem jeziku želiš stran

Ja, jaz sem vedno do zdaj plačevala s kartico in ni bilo nobenih problemov, je vse zaščiteno, ful kod moraš vtipkati prej.. Kar se pa jezika tiče.. saj ni v nemščini, lahko v levem kotu zgoraj zbiraš v katerem jeziku želiš stran

-
- Kofetarica
-
- Sramežljivka
sama imam tragus piercing, da je bil popolnoma zaceljen je trajalo kar slabo leto. poleg fiziološke sem ga umivala še z tisto tekočino, s katero ti razkužjo vbodno mesto.
razmišljam pa še o piercingu v nosu. a bolj boli kot tragus? kako velika brazgotinca ostane, če ga snameš? koliko časa se celi? pa še malo bolj čudno vprašanje - kako pa izgleda, ko si smrkav? ali te kaj moti?
razmišljam pa še o piercingu v nosu. a bolj boli kot tragus? kako velika brazgotinca ostane, če ga snameš? koliko časa se celi? pa še malo bolj čudno vprašanje - kako pa izgleda, ko si smrkav? ali te kaj moti?

^^v nosu ne boli neki ful, mal zapeče tiste 2sek k ti prebode, to je pa to
pa nč ne moti če si prehlajen, sploh se ga ne čut, edin pazt je treba de se z brisačo ne zapneš ob njega pa potegnš, se mi je to že ene parkrat zgodil
če ga daš pa vn se pa mislm da kr hit zacel, kolegica ga je mela ene 2 leti pa ga je dala pol vn pa se nč ne pozna 

wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop 

Kokr je Limeta napisala, zaboli sam ko ti prelukna in pol itak prve dni čutiš, pa ja, full je treba pazit, da ga ne zahaklaš, čeprou tuki je spet odvisno kak piercing maš, une zakrivlene kr hitr s kakšnim nohtom al pa brisačo vn spraviš, tiste z bunkico na koncu pa ne, je pa pri teh lahko problem ko ga hočeš namerno dat ven in ne gre tako zlahka. Če pa misliš met obroček je pa spet druga... Luknica se full hitro zaceli, tko da jst vedno nosim sabo rezerven uhanček, pazi pa da ne boš mela srebnih oz da jih pogosto menjaš, če jih že misliš met.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.