a drgač mate visoke omejitve na željenem faxu

Summer055 napisal/-a:če misliš tiste treninge z astronavti je to moj edini odgovor, ki sem ga vedela
Drugače pa mene geografija jutri ful skrbipa fizika v četrtek.
Trixie-bee napisal/-a:Mene je ful za matematiko strah, nevem zakaj mi je šlo tako slabo, vsa leta sem bila nekje med 4 in 5 zdej pa se mi zdi da bo to katastrofalno slabo..že osnovna raven mi ni bila ravno lahka.
candy. napisal/-a:Trixie-bee napisal/-a:Mene je ful za matematiko strah, nevem zakaj mi je šlo tako slabo, vsa leta sem bila nekje med 4 in 5 zdej pa se mi zdi da bo to katastrofalno slabo..že osnovna raven mi ni bila ravno lahka.
Uf, meni pa ravno obratnoglede na to, da mi je matematika predstavljala enega največjih problemov, je šlo veliko bolje kot sem pričakovala. Sem pravzaprav nekoliko brez občutka, ampak mislim/upam da je šlo. Rešila sem vse, tako da bi moglo vsaj nekaj od tega biti prav
Nočem pa prevelikega upanja gradit zdej
Trixie-bee napisal/-a:Jaz pa sem se prav na matematiko zanašala, da bom mogoče lahko kaj več točk profitirala in grem jaz pametnjakovič višjo raven pisatNevem, meni so se zdele lanske, predlanske pole ful lažje... in zdej upam da bodo kaj povprečje znižali