Praviš, stvar okusa in posameznika.....no kidding. A te tist del mojga posta: "men se zdi..." na kej asociira? Mogoče na to, da to ni stvar posameznika, ampak družbe? Ne? Mogoče na to, da bi to lahko bilo moje osebno mnenje, posledica mojega razmišljanja kot posameznice in mojega okusa?
Eni so pač očitno predani drug drugemu in sta jim pomembna sam onadva
Logično sklepanje. Ker sta si predana, se ne ozirata na druge. Jst temu pravim brezobzirnost, ne predanost

In ja, na živce mi grejo punce, ki zarad fanta zapustijo prijatelje, družino....češ, nič ni pomembno, samo ON. Tako sem mu predana, da bom brez težav prizadela ostale v svojem življenju, saj jih ne rabim, imam njega.....joj se bo odbilo od glavo ta "ko jeb* folk" nekega dne...
OK razumem v primeru, da partner hoče in si res močno želi poroko na samem, to dobro argumentira - potem razmišljam o tej opciji. Pa še to bi tehtala med tem, koliko mojim pomeni to, da so na moji poroki, in koliko njemu, da jo opraviva brez mojih domačih.
ODvisno od argumentov torej. Če gre sam za denar, se mi ne zdi vredno izključiti bližnjih, so mi pomembnejši od te vsote, ki bi jo zapravila za poroko tukaj. Če pa bi bila to moja/njegova izključna želja, bi pa razmislila.