Kaj ste danes jedli?
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Z: jagode in češnje z domačega vrta
K: (se kuha) krompir z blitvo z mediteranskimi začimbami (svežimi) in ribji fileji z rožmarinom
mnjam mnjam mnjam
V: špargji z jajčki in štručka z doma narejenim zeliščnim maslom s homegrown začimbami
K: (se kuha) krompir z blitvo z mediteranskimi začimbami (svežimi) in ribji fileji z rožmarinom
mnjam mnjam mnjam
V: špargji z jajčki in štručka z doma narejenim zeliščnim maslom s homegrown začimbami
Zadnjič spremenil floribunda, dne 29. Maj. 2011 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
včeraj:
Z: kakav in 2 banani
K; pašta in velika skleda solate, kasneje bela kava
V: štrudelj, sadje in veliko vode
danes:
Z: belo kavo in deci juica dva vode, skodelico češenj in 2 banani
K: špinačo s pirejem in pohanim sirom, veliko skledo solate in belo kavo potem
V: veliko vode, zeleni čaj in sladoled
Z: kakav in 2 banani
K; pašta in velika skleda solate, kasneje bela kava
V: štrudelj, sadje in veliko vode
danes:
Z: belo kavo in deci juica dva vode, skodelico češenj in 2 banani
K: špinačo s pirejem in pohanim sirom, veliko skledo solate in belo kavo potem
V: veliko vode, zeleni čaj in sladoled
zajtrk; "shake" iz češenj, jagod, banan in ovsenih kosmičev (ubistvu brez mleka, samo malo vode) + ena B-kompleks tableta
malica; pest mandljev
kosilo; pire krompir, popečen tofu, ponarejena špinača (iz nekega plevela, ki mi raste na vrtu
)
malica/večerja; ful velika skleda zelene solate s koruzo, z lanenimi, sončničnimi in bučnimi semeni, češnjevim paradižnikom in mocarelo.
obožujem ta del leta, ko si lahko večino "moje hrane" naberem na vrtu!
malica; pest mandljev
kosilo; pire krompir, popečen tofu, ponarejena špinača (iz nekega plevela, ki mi raste na vrtu

malica/večerja; ful velika skleda zelene solate s koruzo, z lanenimi, sončničnimi in bučnimi semeni, češnjevim paradižnikom in mocarelo.
obožujem ta del leta, ko si lahko večino "moje hrane" naberem na vrtu!

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Little fairy
- Komunikatorka
Včeraj: Z-banana, M1-naravni pomarančni sok, kava z mlekom, K-tuna s paradižnikom in kumaro, kos kruha, M2-kava z mlekom, M3-sirova štručka, V-skutina juha.
Danes: Z-banana, M1- kava z mlekom, K-domač tunin namaz, kruh, M2-kava z mlekom, jabolko, V-proteinski shake.
Trenutno mi ne pašejo večje količine hrane.
Danes: Z-banana, M1- kava z mlekom, K-domač tunin namaz, kruh, M2-kava z mlekom, jabolko, V-proteinski shake.
Trenutno mi ne pašejo večje količine hrane.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
včeraj: Z:ovsena kaša K:pol telečje hrenovke, zelenjava na žaru, zelena solata M: 2 jabolki V: stročji fižol v solati, sardine
danes: Z: ovsena kaša, češnje, črni čaj K: malo kuhanega krompirja, pečen piščanec, zelena solata, domač juice iz rdečega ribeza M: banana in 2 žlici skute V: najbrž malencan na žaru pa kakšna solata
danes: Z: ovsena kaša, češnje, črni čaj K: malo kuhanega krompirja, pečen piščanec, zelena solata, domač juice iz rdečega ribeza M: banana in 2 žlici skute V: najbrž malencan na žaru pa kakšna solata
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself