Drugač pa tnx vsem za kakršnkoli nasvete tudi une cinične

kujavjak napisal/-a:Čeprav zdaj k sem se čist oddaljil od nje, se umaknu, jo nič več ne sprašujem, kam, kako, s kom, kdaj se bova vidla. je začela ona na poln trzat, mi piše, kliče, me vabi k njim ( to se ni že 2 mes naredilo), tko da mi ni več nič jasno.

babygirly* napisal/-a:^^se strinjam. Vedno sem se spraševala, kaj je tisto, česar se ljudje oklepajo v nezdravih razmerjih? Je to res strah pred tem, da ostaneš sam ali problem tiči kje drugje? Sama se bila v podobnem položaju in sem veliko razmišljala o tem, pa nisem prišla do odgovora.

babygirly* napisal/-a:^^se strinjam. Vedno sem se spraševala, kaj je tisto, česar se ljudje oklepajo v nezdravih razmerjih? Je to res strah pred tem, da ostaneš sam ali problem tiči kje drugje?
babygirly* napisal/-a::( eh, revež jo ma rad...
te pa punca res grdo izkorišča s tem jokom in pri tebi očitno vedno vžge...ne padaj na takšne neumnosti,če ji je res tok do tebe bo spremenila tale svoj odnos ki ni za nikamor.no sem pa vesela zate da si začel s tem življenjskim projektom,upam da ti uspe tako kot si želiš
in ti prinese veliko novih,pozitivnih stvari.saj veš...nikol neveš kje te čaka sreča