Pa ta stavek-misliš, da te ne? Ajej, ne vem, kako si lahko v zvezi, kjer tipu ne zaupaš kot je treba...to mi je bolj mučenje in spraševanje same sebe kot pa kvalitetna zveza

floribunda napisal/-a:z mami mu ne zaupata več? kaj maš ti sploh pri temu?
on je tvoj foter. in svojo očetovsko vlogo lahko isto dobro opravlja, ne glede koliko ljubic ima, če hodi swingat....
Dadyka15 napisal/-a:ker dejansko pretežno jz skrbim d nekako naša familija skup stoji,,,
naredim večino dela v hiši, vzgajam brata (kakor ga lahko, saj ga vzgajajo vsi po malem on pa od vsega tega pobere samo tisto kar mu paše ), kuham in tako naprej...že od desetega leta moje starosti...
pač tko je...in ja vsi psihološki pritiski padejo name...
in pol se mi scufa vsake toliko časa in vse vidim črno, vse mi gre narobe in tak je moj lajf...
babygirly* napisal/-a:Js sm mnenja, da so VSI tipi nezanesljivi, pa naj bo zveza še tko dobra, naj bodo v igri otroci, premoženje, ipd. ali pa ne; sem skoraj 100%, da se da vsakega na neko finto dobit.
..Evelyn.. napisal/-a:floribunda napisal/-a:z mami mu ne zaupata več? kaj maš ti sploh pri temu?
on je tvoj foter. in svojo očetovsko vlogo lahko isto dobro opravlja, ne glede koliko ljubic ima, če hodi swingat....
Ja pa kaj še. V primeru ločitve ipd, že, ampak tudi če moj oče opravlja fenomenalno vlogo kot oče, ob tem pa zaničuje osebo, ki je enako pomembna kakor on- mamo, s tem, da jo vara ali kakorkoli drugače ponižuje, pa pogrne na črti dobrega očeta. Biti dober oče ne pomeni samo, da spoštuješ svojega otroka, ampak da spoštuješ ljudi, ki jih tvoj otrok ljubi.