- to da se psov izogibate vam sploh ne morem povedati kako mi je všeč!

Ker res ne maram tega da se ljudje vtikujejo v psa, ga želijo božati ali dati kakšen neumen komentar.. Še več takšnih
Drugače pa ja..lahko rečem 100%. Ozoroma lahko reče to vsak lastnik, ki svojega psa pozna. Očitno nimate svojih psov, ker se tudi meni zdi neumno da vi govorite, da ne morem 100% zagotoviti, ker če bi imeli psa bi vedeli da pri psu točno veš že naprej kako bo odreagiral.
Če smo že pri pseh.. To o neumni pameti bom raje preslišala. Če ti svojega psa poznaš, poznaš tudi njegovo neumno pamet, ker psi ne skrivajo čustev ampak ti točno pokažejo kaj v tistem momentu občutijo ( strah, bolečino, veselje, jezo...)
Ker je moj pes uravnovešen lahko zagotovim ( pa če se vam še tako zdi neumno) da ugriza od njega ne bo dobil nihče. Poleg tega ga imam prikljenjenega in tudi če bi se počutil ogroženega, bi se česa ustrašil in bi v takšnem primeru želel napasti, ne bi mogel ker sem tam zraven jaz ki bi to preprečila. Ampak, ker vem da po naravi ni boječ, jezen pes nimam skrbi s tem.
Torej res lahko zagotovim da ta pes ne bo ugriznil...razen seveda če se kdo fizično spravi na mene

ampak to je že potem druga zgoda...
Ampak zdej smo pa res že čist vn iz teme

...bi blo pa zanimivo o tem debatirati v kakšni drugi temi, ker očitno vas je kr nekaj takšnih, ki imate nekakšen strah, odpor do psov. Pa mislim da čist neopravičeno.