Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

NOVO

Približuje se poletje in jaz imam vsako leto isti problem: nakup kopalk :D
Ko gledam reklame, vsaki bejbi se mi zdi da lih katerekoli kopalke da nase....da ji vse paše.

Jaz imam bolj svetlo polt, tudi na soncu ne smem bit preveč....pa tudi če bi bila, bi trajalo celo večnost, da bi ratala zagorela :?
Se pravi....kakšne kopalke kaj gledam? Verjetno ne belih in takšnih v svetlih tonih. Črne? Črne s kakšnim vzorcem? Pisane?

Doma imam od lani črne z belimi pikicami....
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Nevem le je črna najboljša izbira. Zakaj pa nebi smela imet kakih barvnih kopalk.

V google vtipkaj kopalke oziroma bathingsuit in klikni na slike. Pa malo poglej, kakšne kopalke imajo na slikah bolj svetlopolte ženske.

Naprimer rumena

ali pa modra

Bela na tej tudi lepo zgleda, ali rjava

Še en primer z vzorcem

Mislim da se zaradi tega, ker imaš svetlo polt ne smeš ozirat toliko na to, kakšne barve so kopalke. Dobro malo že. Ampak glej tudi na to, da so ti všeč!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

Jaz mam isto svetlo polt kože, tako da si vedno kupujem kakšne žive barve, ali pa da je čimbolj pisan vzorec. Če imam kopalke svetle ali pa temne barve sem še bolj bleda :/

Kje bi našla bolero al pa lepo jopco, ki je čimbolj take barve:

Slika
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Zdaj pa še jaz potrebujem vašo pomoč :)

V prihodnjih dneh si nameravam kupit tele čevlje (nisem še čisto prepričana v kakšni barvi naj bo "kljukica", ampak to niti ni problem)...problem je, ker sem se zdaj malo poglobila v možne kombinacije in ne vem k čemu in kako jih naj skombiniram, ker res ne bi rada dala za njih 90€ in potem doma ugotovila, da nimam pojma kako jih nosit. Nekako bi jih rada skombinirala v casual stil, ker se običajno ne oblačim športno. Verjetno kakšen skinny jeans? Zraven kakšna jakna v tem stilu (ne točno identična)? :help:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js mam svoje visoke najkice k taksnim in drugacnim jeanskam. Gor pa ksno casual jaknco, hoodie.
Sej ce so superge, ni treba met avtomatsko trenirke oblecene :D
Live. Love. Surf.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Js pa rabim manjšo pomoč :)
Za poroko sem kupila oblekico, oprijeto, spodnji del, nekako skoraj do prsi je črn, zgornji pa bel z vodoravnimi črtami. Obutev bom prilagodila vremenu...če bo grdo, deževno črne peeptoes, če bo lepo in toplo pa bele sandalčke. Vse skupaj bi rada "poživela" z uhani, prstanom, zapestnico, torbico(ne nujno vse od tega :D ). Ne vem pa katera barva bi pristajala. Probala sem z kombinacijo večji "srebrni" uhani in bolj debelo "srebrno" zapestnico. Vse skupaj mi je še vedno delovalo za odtenek prepusto. Torej, any ideas? :) Lase bom imela spuščene in skodrane.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

Kar to, da ne boš zasenčila neveste... :)
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

kaj pa če bi zapestnica bila bolj žive barve in ne srebrna? da malo poživi.

npr. kaj temu podobnegaSlika
ribica_1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ribica_1 »

imam težavo.

povabljena sem na poroko. obleči sem nameravala klasično črno obleko, in jo kombinirati z rdečimi sandali. a kaj, mad , ko jih ne najdem, oz. sandalov v katerkoli barvi razen črne s peto, visoko do 8 cm, ne najdem ( št. 41 oz. 42).
evil

in ne vem, kaj naj. a naj kupim bele čevlje, čeprav bi anj bela barva bila na poroki rezervirana za nevesto? in ne vem ravno, kak bo zgledalo, črna obleka in beli čevlji???

pa res sem si hotela kupit ene take lepe čevlje, ki bi obleko poživili... in sploh nisem iskala druge obleke, zdaj pa imam celega Twisted Evil

ker črna obleka in črni čevlji bo, kot da grem na pogreb..... roll
.....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Popestri raje z nakitom, ne pa z čevlji :wink: Ali pa še to ne. Če obleka ne zgleda kot za na pogreb, pol tud vse skup ne bo :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ribica_1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ribica_1 »

no, obleka je pač klasična črna obleka, do kolen, s širšimi naramnicami, ki so nekako speljani v dekolte. ni dolgočasna, zame je bil tista mala črna oblekca....

za nakit sem imela namen imeti ogrlico iz ahata ali pa iz biserov....
pa srebrno sivo torbico zraven.

mogoče kaki srebrni čevlji? samo vse kar sme videla, je bila taka močna srebrna s krisalčki in vrtoglavo peto, da mi ni prišlo v poštev...mogoče res črne čevlje, pasamo uhane in ogrlica iz biserov zraven... bolj minimalistično...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Jaz imam vprasanje, kje v Ljubljani se najdejo lepe svecane obleke, razen Zara, Mango, neka Krinolina, In American in neki Porocni koticek?

Pravzaprav obleka je za mene in mora bit izjemno lepa pa nic ne najdem! Sem se prav zmatrala!
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

^^ma nisem rekla kicasto, sem rekla svecano, ki nikakor ne sme bit kicasto!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kako zelo svečana pa je ta priložnost?

Kaj solidnega zna bit tud v H&M (seveda ne za reees svečano stvar), Orsay.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

^^se gre za podelitev nagrad za posebne dosezke v moji drzavi, namrec bo vecerna prireditev.

*mala* ce zagledas nekje po Ljubljani kako lepo obleko, prilimaj tlele, imam 20 dni na raspolago
Zaklenjeno