lahko je tudi genetsko pogojena....Bog ve kaj je punco pripravilo do tega,da je to naredila in s čim.Upam,da ji je kje bolje

Sama še nisem nikoli pomislila na to pa sem imela že krize.
glamBABY napisal/-a:*Ancy* napisal/-a:Men res ni več za živet.....![]()
a zakaj so mi prepovedal?
zard tega ker naj ne bi mel urejene družine, ker je fuknu letnik.......
čist bedni razlogi......
kolk mata oba let?
kolk časa sta skupi?
a sta njegova starša ločena?
Quip napisal/-a:Poznala sem dva človeka, ki sta naredila samomor.
Eden je bil bratov najboljši prijatelj, ki je storil samomor letos. Bilo mu je 20 let in tri leta se je bojeval z tumorjem na možganih. Zanimivo je, da so mu tumor odstranili vendar so mu pri operaciji prizadeli en del možganov, zato so ga začele pestiti druge zdravstvene težave.
Drugi fant je storil samomor nekaj let prej in sicer je bil brat najboljše prijateljice. Njegovi starši so hoteli, da gre za duhovnika!
Vsi vemo, da je včasih življenje težko in kruto. Vsi tudi vemo, da se vsak znajde na svoj način. Eni so močnejši eni pa čisto krhki. Tu ne gre za razvajenost ampak nemoč. Nemoč sprejeti svet, družbo in vse kar pride z življenjem. Včasih človek zgubi boj z samim seboj in smrt zmaga. Zagotovo pa vem, da ti ljudje nimajo podpore v družbi! Nimajo nikogar s komer bi se pogovorili. Nikogar, ki bi jih razumel! Njihovi prijatelji in znanci so samo sence v njihovi družbi.
Ljudje smo pač taki-egoisti!Če od nekoga nimamo koristi potem se mu tudi ne posvetimo. Namesto da nekateri obsojate se raje vprašajte kdaj ste, če sploh ste, zadnjič na kavo povabili ali poklicali nekoga, ki je za vse ousider in čudak. Nekoga, ki ni lep ali pameten. Oziroma nekoga od kogar sicer ne bi imeli nobene koristi!
Lp
Quip