Sicer ji pa študij v Londonu nikol ne bo znesel brez konkretne denarne podpore staršev, ker so noro drage šolnine, potem pa še bivanje, itd... Brez konkretne štipendije ni šans, te pa ne padajo kar iz neba. Če pa fant vse plača, je pa druga zgodba

Veerle napisal/-a:incognito napisal/-a:Ne jokcaj. Glede na to, da je moj fant kar 4000 km stran na otoku sredi Atlantika, je tvoj praktično za vogalom.
namen ni tekmovanje, čigav fant je dlje, enim je zveza na daljavo že to, da živita 40 km narazen v isti državi.
meni to pove, da se šele dober mesec poznata..meleelo napisal/-a:Takrat se je ravno razhajal s punco, s katero sta bila skupaj kar nekaj časa, 6 let /.../ Vem da šestletne zveze ne moreš preboleti v enem mesecu.
vem, da ne; "jz tud nisem rekla, da si ti rekla" (:lach:)incognito napisal/-a:Nikjer nisem rekla, da ji mora karte plačevat
lihkar *mala* dopolnila toleincognito napisal/-a:za študij sem predlagala izmenjavo (dobi štipendijo itd.)
tud sama sem že ugotovila, da verjetno ni samo zarad nje prišel (bolj pozorno beriincognito napisal/-a:Sicer pa je sama napisala, da sta se videla, ko je šel na počitnice v Italijo. Torej ni prišel ravno zaradi nje. In spet ne vemo, ali se je samo spotoma ustavil, ali je celo ona šla v Italijo.
Ne, tale del ni bil namenjen tebi, ampak sem se spomnila na eno starejšo debato na forumu o ultimatih in pomenih le-teh..incognito napisal/-a:Zavijanje v celofan? Meni tega ni treba, ker nisem jaz tista s problemom. Sem dala samo predlog, ona pa je tista, ki ga bo uporabila ali ne. In če ga bo, bo pa že menda znala zadevo izpeljati na pravi način.
incognito napisal/-a:Želel se je prepričati, da sem resna, zato mi je rekel, naj ga pridem obiskat, on mi pa plača karto. In sem šla. Pa se nisem počutila nič užaljeno. Potreboval je oprijemljiv dokaz in v takšni situaciji se mi to zdi povsem normalno. Jaz bi verjetno zahtevala isto.
Džeki napisal/-a:incognito napisal/-a: Glede na to, da je moj fant kar 4000 km stran na otoku sredi Atlantika
Ja, to je pa sigurno zelo resna zveza.