sej vete kaj mislim...skoraj nemogoče se mi zdi, da tip neb hotu sex-at. Svašta res ej...Ma sto ljudi sto čudi...
Če je pa to resen problem, pol pa res najbolje da se s kom pomeni, kakšnim strokovnjakom, ker tole pa res ne vem če je normalno.

sej vete kaj mislim...skoraj nemogoče se mi zdi, da tip neb hotu sex-at. Svašta res ej...Ma sto ljudi sto čudi...

pa da ste tud povedale mal kva se je vm zgodl, k sm kr pomirjena pa vidm da vse skp ni tko grozn pa da se da preživet, kr zarad sexa pa ne bi pustila tipa k so tud pomembnejše stvari.no a ni tko?

...

in nič drugega!svoje potrebe poteši ti se pa znajdi!halooooooo!še enkrat se pogovori z njim in mu reci da ti to ni ql in če ne bo nič boljše bi ga jaz na tvojem mestu skenslala edino če misliš cel življenje prosit za sex!?
pomojem si lahko najdeš veliko boljšega ki te bo vreden in bo gledal tudi nate in ne samo na sebe!koliko časa sta pa že skupaj?a pa drugače nimata nobenih problemov?samo kar se sexa tiče?jaz vem da če bi meni moj počel take stvari da enostavno nebi mogla zdržati...sex mi full pomeni!