Čohanje :D
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Čohanje :D
Hej... a sem js edina ko ima taga tipa da mu vedno paše če ga čoham po hrbtu ^^ in tud vedno mi reče... ka me čohaš prosim?
haha sicer mi je smešno ampak roka po nekem cajtu čohanja boli ;PPP

-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
mmmm...čohanje po hrbtu. en moj največjih užitkov. pa vse povsod drugje tudi. glede tega sem prava razvajenka in sem dečka že navadla, da je treba to na meni dnevno izvajat. on je čohanja deležen v manjši meri, ne ker mu ne bi pasalo, ampak ker je težko čohat nekoga medtem ko si čohan
ampak sej se ga usmilim
drugače pa ja.....mmmmmm.......čohanje......moja nova najljubša tema

-
- Sramežljivka
Meni paše čohanje po hrbtu, notranjem delu rok, glavi... Po hrbtu in glavi me čoha tip, po notranji strani rok pa so me v preteklosti čohali/božali prijatli in je res ful pasa...
Moj se pa tut rad čohlje, ker tip tega ne mara? Kaj je point teme? Da pride vsak povedat kak to njem paše, ali pa poveš da imaš tipa, ki se hkrati rad čoha? Ali te skrbi da se drugi ne čohajo radi, pa sam čekiraš?
Ali?
Ma, joj, ne štekam in nimam potrpljenja za takale bedarije, se vidi da sem že v letih (kao, se vidi da smo dal mim najstniška leta
) 
Moj se pa tut rad čohlje, ker tip tega ne mara? Kaj je point teme? Da pride vsak povedat kak to njem paše, ali pa poveš da imaš tipa, ki se hkrati rad čoha? Ali te skrbi da se drugi ne čohajo radi, pa sam čekiraš?
Ali?
Ma, joj, ne štekam in nimam potrpljenja za takale bedarije, se vidi da sem že v letih (kao, se vidi da smo dal mim najstniška leta

-
- Sramežljivka
floribunda napisal/-a:mmmm...čohanje po hrbtu. en moj največjih užitkov. pa vse povsod drugje tudi. glede tega sem prava razvajenka in sem dečka že navadla, da je treba to na meni dnevno izvajat. on je čohanja deležen v manjši meri, ne ker mu ne bi pasalo, ampak ker je težko čohat nekoga medtem ko si čohanampak sej se ga usmilim
![]()
se podpišem.

you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..