ooo jochie ta tvoj ne zgleda kukr ja, al jst slabo vidim? zdej sm bla zunaj ki smo tekli po rozniku in nas je tko fajn zalilo in mene je blo tud strah da ne bo kaka strela butnila emanuela. edino mobi mi je crknu in se neče več prižgat. pa en prijatu je pustu vse tukaj in bo rabil zjutraj računalnik in vse nam pa zvonec ne dela. upm da se prižge ko se mal posuši pa jutri naj dela pol pa naj crkne če mu je tako dano.
Pol bo pa tvoj kolega čakal na comp, zvonil in si v glavi napletal zgodbice, da si mu ga že trikrat prodala in se zdaj skrivaš v stanovanju No, mene ni strah da bi vame udarilo, ker sem vse izklopila in si svetila z mobitelom. V glavnem, boljše je...
Upam, da ti bo tel. delal, kakor se posuši
hehe ja mozno. ali pa bo mislil da sem tko močno zaspala. no zdaj se že prižge edino tipke ne delajo. ja zdej tudi mene ni vec strah sam takrat smo bli ravno na hribčku in zravn dreves in se ta kolega je imel ideje da bi iskali če obstaja strelovod na rožniku. eh spet je crknil... se pa spomnim ko sem v stanovanju da bi lahko tudi kej sklopla pa se mi neda, ki sm gledala enkrat kako je enga tipa prek telefona zadelo. ej a bomo imeli še kakšen miting?
Saj boljše, da je ni več...to mi je ql doma, ko sem lepo v sobi itd, tu v blesavih stolpnicah se pa sploh ne počutim varno, čeprav ja...pač, grd občutek
Slabo ne bi bilo, da bi bil kak meeting ane? Očitno bomo spet počakali Dioniza, da si zmisli in malo organizira
ja zdej lhko spet odpremo okno da ne bodo musice uletavale. nisem niti vedla da si v stolpnici. kaj je to kaka ful visoka z lepim razgledom? meni so všeč take.
jap do zdaj se je prav izkazal kot organizator. (ful mi je všeč te smeškote limat)
Ja, je ful visoka, ampak nisem v višjih nadstropjih...imam pa čudovit razgled na parkirane avtomobile, tudi to nekaj šteje Jaa, upam, da boš prišla, ko bo meeting Da spet malo poklepetamo, dokler ne zaprejo gostilne, hehe