Živjo
Upam, da te teme še ni, če pa je, se pa opravičujem, ker sem jo očitno spregledala
Torej, js imam eno manjšo težavico in bom vesela kakšnega koli nasveta ali komentarja.

Na kratko, par let nazaj sm spoznala fanta ki mi je bil res zelo všeč in sva se kr velik družila, tud govora o zvezi je bilo, potem je pa moral na žalost za eno leto odit in nism niti sanjarila o zvezi...no, js nism imela upanja da iz tega še kej bo in sm šla naprej, tud mela fanta vmes itd...No, in zdej po dolgem času, ko js tud nimam več fanta, mi je začel spet pisat, dobila sva se, sva dogovorjena da se spet vidva in se kr dost slišva...problem pa je, da je men ta fant res zelo všeč in bi rada tudi kaj več kot samo druženje, ne vem pa na kak način naj od njega izvem do česa je njemu...nočem bit vsiljiva, glede na to da sva se po doglem času spet videla, bi pa rada vsaj neki nardila v tej smeri...je pa res, da jon bolj sramežljive sorte, tko da kšnega korak od njega še sploh ne pričakujem...
Torej, če ima kdo kakršen koli nasvet, kako bi pač nadaljevala s tem fantom, da bi dobila kar bi res rada, bom zelo vesela

~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~