Oh ja. Jaz mam tud en problem z vožnjo oz. strahom pred vožnjo. Naredila sem izpit eno leto in pol nazaj, brez kakšnih večjih problemov. Na začetku sem kar dost vozila in mi je blo dobr se vozit naokol, tud daljše poti sem brez problema peljala. Čez kakšne tri mesce po tem, kar sem dobila izpit se je pa vse skup začel... En dan sem vozila po Ljubljani, sicer v največji možni gužvi, in kar naenkrat me je v enem križišču izsilil en bedak in itak, jaz bremzam k nora, zavijam, pojma nimam kaj sm v tistmu momentu še delala, (za milimetre je šlo, da ni počlo, ker če bi, pol bi kar fejst) in pol vsi okol trobijo in jaz sem se počutila čist nesposobna. Sm se tresla še ene pol ure, tako da je mogu oči pol naprej vozit, ker jaz nisem mogla več
Po tistem sem ene parkrat še vozila, ampak zmerej manj in zmerej z več strahu. In sem začela čedalje več razmišljat o tem in, valda, človek pol pomisli na vse. Imel smo v familiji že nekej dost hudih nesreč, že zarad tega mam verjetno en tak strah.
Zdej je že skor pol leta odkar sem zadnjič sploh sedla za volan. Stvar je v tem, da jaz bi rada vozila, ampak me je tega grozno strah. Na živce mi gre, da me morajo povsod vozit drugi. Fant me prepričuje, naj vozim njegov avto, da mi ga posod za nekej dni, če rabim, ampak men je tko težko spet začet...

Prav zavidam tistim, ki kar vozjo kamor jih je volja. Jaz bi tud.
Sej vem, da bi mogla začet, da dlje ko bom odlašala, slabš bo, ampak jaz še kar ne morem. Tok me je strah, da ne morem niti do trgovine zapeljat, kaj šele v kakšno Ljubljano. Pa da bi mogla pol iskat parkirplac pa tlačit avto v nemogoče majhne luknje. Ma se mi direkt zmeša! Prej nisem mela nobenih problemov s tem, zdej je pa grozno ratal vse skup. Se mi zdi, da mam kar eno fobijo pred vožnjo, ne vem
Sicer sem tole temo celo prečekirala, sam vseen... Mogoče pa ima kdo še kakšn pameten nasvet? Al pa je bil kdo v podobni situaciji pa je to kako rešil? Tole mi gre počas že na živce in res bi rada nekako premagala ta strah... Kaj pa vi mislite?
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.