prijateljstvo fant-punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

purple_rain napisal/-a:Dej sam še to povej - a je pri teb bival?
Dobr se je znajdu model, ni kej. :lach:

ne vem, zakaj je to vredno posmeha, če je šel verjetno prvenstveno njo obiskat v A-Dam? meni je normalno, da moji frendi iz tujine za časa zadrževanja v SLO bivajo pri meni.

frkolinka, dečku malo ni jasno, kaj bi rad, vse pa kaže na to, da je zavohal priliko in jo pridno izkoristil. v čem je zdej problem - ti čutiš, da ne moreš bit več z nim prijateljica samo zato, ker sta seksala, kar ti enačiš z izkoriščanjem oz. je problem v tem, da si se ti zaljubila vanj/čutiš do njega več kot prijateljstvo? prej bi rekla, da je problem v tebi, on ma super izgovor, da je zmeden/ni pripravljen na zvezo s tabo in podobno.
sta nekompatibilna v željah, jbg. ti raje premisli, če si še sposobna prijateljstva z njim.
As your lover describes you, so you are.
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a spuko »

tip je šel v amsterdam za party/travo/red light district, ne zarad nje.

tip je car
kako so ženske naivne. in ko ga uprašam, kje najde veselje v takšnem početju, mi razloži, da je to kot šport. da greš ven in se zapičš kr v eno, da ni pomembno kako zgleda, samo da vidiš če jo lahko osvojiš in potem zavržeš...

mogoče pa bi hodil z njo, dokler se je nebi naveličal.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Veerle napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:Dej sam še to povej - a je pri teb bival?
Dobr se je znajdu model, ni kej. :lach:

ne vem, zakaj je to vredno posmeha, če je šel verjetno prvenstveno njo obiskat v A-Dam? meni je normalno, da moji frendi iz tujine za časa zadrževanja v SLO bivajo pri meni.

frkolinka, dečku malo ni jasno, kaj bi rad, vse pa kaže na to, da je zavohal priliko in jo pridno izkoristil.
Nisi dosti drugega povedala..

Vprašala sem pa, ker:
frkolinka napisal/-a:in zadnjo noč mi je spet rekel, da nej pridem k njemu.
mi ni jasno kaj točno je s tem mislila (nakazuje pa, da je bival drugje).
frkolinka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a frkolinka »

ja bival je pri meni. mogoče se je dobr znajdu in me izkoristu...to bo pokazal čas. vsekakor je bilo tudi meni v užitek, torej nisem tako zelo na slabšem...razen tega da moja čustva niso zgolj prijateljska...mislim pa da je tako v večini prijateljstev (ženska-moški) in zato ne vidim razloga da prekineva stike. vsekakor mi kot prijatelj pomeni veliko in ga nisem pripravljena kar tako izgubit.
in ubistvu ja mogoče hoče bit z mano samo toliko časa dokler se me nebi naveličal...kakor da so pa vam vse zveze vedno uspele...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Glej, ti sama se odloči, kaj hočeš. Če si se zaljubila vanj, pa on noče bit s tabo, nimaš kaj dosti možnosti.
Lahko se odločiš, da boš vzela tisto malo, kar lahko dobiš. Torej, da se parkrat še nategneta, potem začinita sex in prijateljstvo s prepiri, ker boš ljubosumna, ko se bo smukal okrog drugih žensk, on ti bo pa dopovedoval, da že od samega začetka ni hotel met nič...nato se bosta skregala in se ne bosta mogla videt nadaljnjih par let.
Obstaja pa tudi tistih par procentov možnosti, da bo ugotovil, da si ti tista taprava, seveda. Ampak za to se boš morala malo drugače obnašat, ne tolk obupano, kot mam zdaj občutek.
Lahko pa se odljubiš, kar ni najbolj enostaven proces, ampak ohraniš dobrega prijatelja. Izgubiš pa sex in tistih par procentov možnosti, da se zaljubi vate.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

lahko se pa odljubi in ohranita FWB odnos.
in pa prej sem govorila o tem, da je izkoristil priliko, ne nje. po mojem pojmovanju bi njo izkoristil v pogledu, da bi jo 'prisilil' v seks, kar pa iz njenega pisanja ni razvidno. težave so se pojavile zdaj, ker/ko se je ona zaljubila vanj/začela več čutit.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

ja po mojem se bolj težko odljubi in ohrani fwb odnos. vsaj vem, da bi blo to meni izjemno težko in po mojem tut frustrirajoče, da se morš skos neki bremzat in ne pokazat preveč... in za kaj? za to da se on izprazni? in potem gre naprej, kot da nič ni bilo? prijatelji naj ne bi delal tega, ampak nas malo bolj cenli. :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Kika napisal/-a:prijatelji naj ne bi delal tega, ampak nas malo bolj cenli. :)
:wtg:
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

frkolinka kolk pa je tip star? A je imel sploh kako dajso zvezo?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ne frkolinka, niso vsa prijateljstva m-ž taka. ampak če hočeš trpet in pobirat drobtinice, ki ti jih daje, potem pač vztrajaj v tem prijateljstvu in se muči. itak je veliko ljudi takih, da rabi kdaj v življenju pošteno lekcijo iz podjebavanja, da se potem lahko začnejo cenit..
Vsak raj ima svojo kačo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.
frkolinka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a frkolinka »

hej, nekaj časa me ni blo na forumu...
torej, pogovarjava se še več kot prej, nevem, danes recimo 3 ure... maile si še vedno piševa vsak dan in pošlje mi enga do dva na dan.
drugače pa moj odnos v tem primeru nikakor ni podrejen in brez problema sem kos njegovem egu. mogoče se to iz mojih postov ne vidi, ker pač tukaj povsem odkrito govorim o svojih čustvih in lahko si predstavlate, da njemu nekakor ne dam očitno vedeti, da je on meni na prvem mestu.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Ti se kr tolaž in laži sama sebi. Sej ti lahko pomagam, da si boš še bolj verjela.

Ja,
- on nima pojma, kok obupana si, ker mu tega ne daš očitno vedeti in tega seveda ne bo izkoriščal
- nisi podrejena v odnosu, vodiš igro in jo igraš tako kot hočeš
- tebi je tak odnos v užitek, ti odgovarja in ti ne dela problema
-ne, ni razloga da prekineta stike
- seveda hoče bit s tabo, ti si posebna, saj sta vendar najboljša prijatelja.....ne enači te z ostalimi "naivnicami" oz. fitnes pripomočki
- ščasoma bo ugotovil, da te ljubi
- ti pa boš večno zaljubljena in faktor, da si zaljubljen, je res pomemben in se ga ne sme ignorirati. Sej veš....samo ena je tista prava ljubezen, ne izpusti je.

Tko da, očitno problema nimaš in lahko zaključmo to temo. Pa ne pozab na kondome :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

frkolinka napisal/-a: brez problema sem kos njegovem egu.

:respekt: ker to je bistvo vajinega ne-odnosa, bravo, res.
ker logično sosledje je pa itak tole:
frkolinka napisal/-a: lahko si predstavlate, da njemu nekakor ne dam očitno vedeti, da je on meni na prvem mestu.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

maaah, jaz sem tudi ze malo izgubila upanje, da med dvema res dobrima frendoma ni mozno, da preskoci iskrica.. vsaj zacasno :D

ampak po tem, ko 'odbluzita' svoje, pa se kr da.. ce se stekas, se pac stekas.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Odgovori