Konkubina* napisal/-a:Hahaha...a vedno bolj debele so ali kaj?
Ja

Konkubina* napisal/-a:Jaz že 11 let sedim v šoli 5-8 ur na dan in še 6 let bom pa nimam celulitaJe tudi od genov odvisno, I guess.

tanF napisal/-a:Tako! Pravi moški smo kosmati!
Ampak ko si mal starejsi, te to ne moti vec in ti vec pomenijo druge stvari. V bistvu mi je porascenost prav seksi! Si ne morem predstavljati, da bi moski od 30 naprej bil brez dlake na prsih, al pa bognedaj pobrite noge (ok razen ce se ukvarja s sportom, kjer mora biti pobrit)!čuftika napisal/-a:Jochie napisal/-a:joj, če bi naredili tekmovanje, katera ima več celulita....![]()
![]()
![]()
Ma dajjj, tema je o motečih zadevah pri moških, ne pa o pomankljivosti žensk. Pa celutita sploh pomoje nima tolk velik punc, kot se skuša prikazat oz. zrežirat. Sploh če ženska živi zdravo, če se ukvaja s športom in če ne more v kg konkurirat manjšemu slonu () in tko naprej, ne bi smela imet nekih večjih problemov s celulitom.

)
čuftika napisal/-a: Verjetno so ženske naštevale kaj vse hodi naokoli po tem svetu, pa res srečaš marsikaj.

Že če sam pogledam na tiste tipe s katerimi sem bla. Recimo pri enem me je full motlo, če se ni redno bril medtem, ko mi je drugi bil totalno sexy, če si je mal kocine pustil rast