Eh... Sem že mislila, kakšna nepopisna katastrofa je na linku, ko sem komentarje brala, pa je neki čist sivo povprečnega, da ne rečem normalnega za enga tujca

Ne vem, a ste vsi tako podkovani v tujih jezikih, da se je treba tako zgražat (pa tudi če bi bili, se mi zdi to pretiravanje)... ženska pač ni ''native speaker'' in je težko pričakovat, da bo vse brez napak povedala, sploh če govori v živo in je še trema prisotna (če človek piše, lahko zraven malo pomisli oz. se bolje odreže). Pač kot ostale tujke / Slovanke, npr. znane ruske, ukrajinske, beloruske manekenke, ki skos živijo in delajo v New Yorku, pa imajo grozen naglas vse življenje. Verjetno ne more pomagat

Dobro res ne govori, ni pa bistveno drugače kot pri večini. Da ne govorimo, kako povprečni Slovenci govorijo / pišejo angleško, pogosto za razjokat

(že če samo tukaj po forumu pogledaš- že če kdo en stavek napiše, ga večinoma ne zna pravilno... npr. Mmm, this sound good ipd.

).
Jaz bi se bolj sekirala glede Slovencev, ki ne znajo slovensko, v stilu filem, popolen, se obadam, se okvarjam, sem kopila - vse to videno na Cosmu v par minutah
Glede Melanie pa - škoda, ker si je tiste čudne ''kitajske'' oči šla narest in napihnit ustnice, prej je bila kar luštna