Za nekaj časa pozabiš, potem pa se MORA prikazati nazaj?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Že zgodilo??

Glasovanje se je zaključilo dne 14. Maj. 2011 7:09

Da
9
64%
Da, ampak drugačen primer "break up-a"
2
14%
Ne
3
21%

Skupaj glasov: 14

*robyn-fenty*
Sramežljivka
Sramežljivka

Za nekaj časa pozabiš, potem pa se MORA prikazati nazaj?

Neprebrana objava Napisal/-a *robyn-fenty* »

No... Pozdravljeni !

Hmmm...imam eno situacijo, ki se je ne znam rešiti... Mojega bivšega pozabim (nekako), potem pa se spet prikaže in pretrese tla pod nogami, kot da dela nalašč.. -.- ??

Že kdaj zgodilo?

Uglavnem zaradi različnih razlogov ne moreva biti skupaj, kar sem že razložila v eni od mojih tem.

Lahko si ogledate pa malo osvežite spomin, pa boste la
žje svetovali.

Uglavnem...včeraj sem ga videla spet po tolkem času, srce mi je bilo kot zmešano, on me je opazoval, ampak ni hotel tega pokazati...morda jaz prićakujem preveč....potem sem ga sanjala ..

že vidim kako bom spet rabila nekaj mesecev da ga izbrišem iz glave...če je pa povsod kamor grem !! :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

bolj se boš trudila pozabit, težje ga boš pozabila, že stara modrost pravi, da so tisti, ki se na vso moč trudijo pozabiti, obsojeni na večno spominjanje.
za začetek ga preboli pa bo takoj lažje.
As your lover describes you, so you are.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jz bi pa rekla, da skušaj temu ne pripisovat prevelikega pomena. Pač, star "plamen" se je mal podžgal, ker domnevam, da si ga videla po kar dolgem času spet in so spomini planili ven.. jah, se szgodi, ampak upam, da bo tko hitro, kot se je zgodilo, tudi minilo.

Jz "imam" tud enga takega bivšega, ki ga sicer vidim mogoče 1x na 5 let :D (se pravi, do zdej, po zvezi, lih 1x :lach:), pa se mi zdi, da mi bo takrat srček vedno mal hitrej poskočil..kar mi bo polepšalo dan..in bom šla naprej.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

zelo znana situacija ja. :D
včasih sem se s tem obremenjevala na točno tak način kot se ti sedaj. "zakaj spet on", "končno sem malo pozabila", "zakaj jaz", "spet ne bom spala",... blablabla. lafirafi. naslednjič ko ga vidiš, kar direkt do njega. s trezno glavo in čistimi mislimi. razpucaj si v glavi. srčece bo še vedno razbijalo, ne bo se ti pa več porušil svet.

jaz s tem fantom dandanes normalno komuniciram, se smejim, spijem kakšno pijačo, mu potožim o kakšnem problemčku, se on začne smiliti celemu svetu, odkrijeva toplo vodo, poklepetava o sprotnih rečeh in se posloviva. no big deal. samo soočiti se je treba z demonom. pomaga.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tanF »

Claire samo problem je v tem, da je punca še vedno do ušes zaljubljena v tega tipa in ne bo nič pomagalo, če gre do njega. Kvečjemu se bosta spet zapletla skupaj. :D

Jaz pa s svojimi bivšjimi nimam ravno nekih kontaktov, spet pa nisem z nobeno od njih skregan. Se pozdravimo, kakšno rečemo, da bi pa katero ven povabil pa mi ni ravno v interesu :?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tanF napisal/-a:Claire samo problem je v tem, da je punca še vedno do ušes zaljubljena v tega tipa

citat prosim!
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tanF »

Eno njeno starejšo temo sem zadnjič bral in je pisala, da je v njega zaljubljena, samo nihče ji pa ne pusti biti z njim. Nisem pa bral cele teme in me popravi če nimam prav. :?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ok. takile podatki so dobrodošli.
pol je pa situacija drugačna ja. ampak problem je še vedno v glavi.
je pa tema z xyx stranmi "kako ga pozabiti".
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Mislim, da se v življenju vsakogar pojavi nekdo, za katerega srce hitreje bije in ki ga v bistvu nikoli ne preboliš ter pozabiš, samo naučiš se živeti brez njega, seveda postane lažje čez čas. Jaz dojemam to kot normalen pojav.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ego si pumpa na teb. ko katere ne dobi, pride malo okoli in te obnori, potem ko pa dobi potrditev, da je še vedno hud, gre pa dalje. ni nobene ljubezni v ozadju, samo egoizem..
Vsak raj ima svojo kačo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

ja, ker ona je uboga, ker ji še vedno srčece hitreje bije zarad njega, on je pa p***a, ker jo mal zeza. sama je kriva, ker ona oddaja znake, da jo mogoče on še zanima. naj ga preboli pa bo mir. simpl.
pa da nisi mogoče ti povsod tam, kjer je on? si pomislila na to? glede na to, da tebe še zmeri mede nanj .....
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

^ ne veerle, nisem mislila povedat, da je ona uboga, on pa hudobec, ki jo zavaja. v teh stvareh je vedno tako, da te nekdo lahko podjebava toliko kot mu pustiš. to se ji dogaja, ker ima očitno rada malo drame v življenju. tudi meni se je, ko pa sem ugotovila, da me to dela samo nesrečno in se resno vzela v roke se mi je kot po čudežu nehalo.. :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

eto, vidiš. :biggthumpup:
Odgovori