^^ pač špricne kam špricne. a ti lahko to popolnoma kontroliraš?
če nočem sperme v ušesu, laseh,.. ker imam ravno umite lase in drugi dan pomembne reči, da si ne bom imela časa glave prat, imam usta in z njimi povem to svojemu fantu.
predstavljam si, da peče, če špricne v oko - glede na to, kakšen masaker mi nardi že ena nedolžna trepalnica, niti ne bi tvegala. če pa ponesreči, pa jbg. po faci me ne moti, še najraje v usta, kar je pri meni nekaj novega, prej mi je blo vedno bljak. od ostalih delov telesa pa hrbet.
Takrat ko do tega pride, pa res ni čas za razmišljanje o tem. Sprobam pa vsakega fanta (no saj ni ni bilo toliko ), ki mi rad to dela. Ko prvič naredi, se zaližem z njim, potem pa vidim reakcijo. Povem mu, da ga imam rada in da me na njem nič ne moti in da pričakujem od njega isto. In večino to ni motilo (razen enega od petih, ki pa ni dobil več priložnosti
Veerle napisal/-a:predstavljam si, da peče, če špricne v oko - glede na to, kakšen masaker mi nardi že ena nedolžna trepalnica, niti ne bi tvegala. če pa ponesreči, pa jbg. po faci me ne moti, še najraje v usta, kar je pri meni nekaj novega, prej mi je blo vedno bljak. od ostalih delov telesa pa hrbet.
ne peče, veže. kot da bi si dal nezrel kaki v oko. smešen občutek je, ampak ni tako moteče kot trepalnica
Po obrazu pa res ni fajn men...če pride v stik z očmi peče, če v lase, maš vse sprijete. Po vratu oz. okol tega dela pa dobim izpuščaje. Še najbol je pojest, pa je to to! No ja, če se pa ponesreč, maš pa še en razlog več za smeh!