Ne ne mi dihat za ovratnik =)
- delusional
- Cosmopsiho
- positive vibration
- Cosmofrik
Mislim, da je predvsem njemu v interesu, da se izkoplje iz tega. Saj pridejo določene krize v življenju, kako leto, dve nazaj sem tudi jaz mela eno večjo krizo, pa mi je stal ob strani, zdaj je pa na meni, da mu stojim ob strani.
delusional, nč ne bo tu noben končal, brez skrbi
Pa tud če bi, mislim, da ti nisi glih najbolj njegov tip ženske, tak da se ne rabiš bat, da bi se spoznala.
delusional, nč ne bo tu noben končal, brez skrbi

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
- Cosmopsiho
positive vibration napisal/-a:Jz upam, da bo čimprej iz te neke krize, ki jo ima, no.
Mislim, da to, kar si opisala, ni njegova kriza, temveč njegova reakcija na to, da si šla nekam daleč. Ravno to, da si vesela in srečna v tujem okolju, mu verjetno povzroča skrbi. Ve, da si samostojna punca, in ravno zato se te v tem času oklepa, da ga sicer ne bi pozabila.
Ta njegov strah je verjetno utemeljen. Če te ne bi vsak dan priklepal na Skype, bogve kje bi ti bila in s kom bi žurala.

Saj ne, da se ne družiš z drugimi že zdaj. Ampak če te ne bi fant dnevno opominjal, da sta v zvezi, bi tvoje druženje z drugimi zlahka postalo intenzivnejše, in mogoče bi te prijela kakšna skušnjava.
Tvoj fant poskuša monopolizirati tvoj čas, ker je to edini način, da lahko na daljavo zagotovi, da bi bilo skušnjav čim manj.
Ko se boš vrnila domov, bo verjetno vse po starem.
Če si po srcu monogamna, si lahko vesela; kak drug fant bi izkoristil tvojo odsotnost, da bi vmes imel druge.
Positive vibration opažam, da tvoj tip ne zna brez tebe živet. Po svoje prav, samo, da je celo svoje življenje dal na stran, ker te ni zraven njega je pa že malo preveč. Malo ga probaj spodbudit k športu in druženju. Mogoče kakšnemu njegovemu kolegu reči, da gresta malo športat ali pa kaj podobnega.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Lupčka mu dat takrat!positive vibration napisal/-a:...nekak niti ne znam prav reagirat, ko me pohvali. Npr. v družbi pred kolegi me večkrat pohvali, ko sva sama, še bolj...in sploh ne vem, kaj naj rečem...večinoma neki zmutim (v stilu "daj, ne pretiravaj"), zafarbam in se obrnem stran/spremenim temo. Nikol nisem bla navajena prejemat pohval, doma smo se večinoma kritizirali/še zdaj se in ne vem, kaj naj sploh rečem nazaj. Ne morem rečt "hvala"Pohvala mi pa gre zelo težko z jezika.

Sicer pa, tud meni se ne zdi neki strašno groznega tole (upam tko reč, ker mal že "poznamo" positive vibration) in se mi zdi, da je Alwaleed dobro rekel, da je to pač samo njegova "reakcija" (in ne kriza) na daljšo odsotnost punce, če je tip tudi sicer že bolj nagnjen k izkazovanju čustev.
Držim pesti tud jz, da se vajino življenje vrne na stare tire (oz. novim zmagam naproti), ko se vrneš.

-
- Sramežljivka
tanF napisal/-a:To vse rečejo![]()
Drugače pa nekako mu moraš zagotovit, da si res samo njegova...samo kaj če je pa on kaj ušpičil, da se tako ukvarja s tabo?
Pa še kako res je to. To vse rečejo, ker jim njihovi dedci tko pihajo na dušo

Moje mnenje sicer na to temo je, da nista kompatibilna in stvar ne bo več v nedogled laufala. Če sta si pri cartanju in izkazovanju pozornosti, ljubezni tako različna, bo slej ali prej nekdo od vaju dokončno izgubil živce. Al bo to on, ker bo užaljen in prepričan, da ga ne maraš tak, kot on tebe. Ali pa boš to ti, ker ti bo z neprestanim dotikanjem in dihanjem za ovratnik (kot si se sama izrazla) začel iti tako hudo na živce, da bo ljubezen spuhtela.
- positive vibration
- Cosmofrik
Okej, zgodba je dobila preobrat
Jz sm mu kr link poslala do te teme, pa naj si prebere in sma malo pokomentirala...
Kar se tiče družabnega življenja, pravi, da sploh ni problem v meni, ampak da je problem v službi. Da ga tolk obremenjuje, da komaj čaka, da gre stran. Ne bom zdaj na dolgo in široko razlagala vsega, ker se mi trenutno ne da
V glavnem, problem solved.
Kar se pa tiče najinih pozornosti, sva pa prišla do tega, da je iz muhe zrasel slon in bolj, ko je on hotel dobit nek feedback od mene, bolj sem se jaz odmikala, zaradi česar je rabil še več potrditve, jaz pa sem rabla posledično še več prostora. Kot zajček, ki lovi korenček sma, no. Zaenkrat sma se zmenla, da se nekak vrnema na začetek tega najinega "preganjanja", s tem, da mam jz trenutno par dni oddiha =) In da si bova sprintala alwaleedov prvi post in prilepla na čelo
@prpl

Jz sm mu kr link poslala do te teme, pa naj si prebere in sma malo pokomentirala...
Kar se tiče družabnega življenja, pravi, da sploh ni problem v meni, ampak da je problem v službi. Da ga tolk obremenjuje, da komaj čaka, da gre stran. Ne bom zdaj na dolgo in široko razlagala vsega, ker se mi trenutno ne da

Kar se pa tiče najinih pozornosti, sva pa prišla do tega, da je iz muhe zrasel slon in bolj, ko je on hotel dobit nek feedback od mene, bolj sem se jaz odmikala, zaradi česar je rabil še več potrditve, jaz pa sem rabla posledično še več prostora. Kot zajček, ki lovi korenček sma, no. Zaenkrat sma se zmenla, da se nekak vrnema na začetek tega najinega "preganjanja", s tem, da mam jz trenutno par dni oddiha =) In da si bova sprintala alwaleedov prvi post in prilepla na čelo

@prpl

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,