Shmeky, kašne modne scene, kaj bom vidla?
Klik - glavne smernice moških fashion trendov za pomlad/poletje 09. Sicer mi pol stvari ni všeč

, ampak tut ne vidm nobenih trenirk in malih torbic, lanac so jim pa tut pozabl okol vratu namontirat. A si kšno drugo modo mislu?
Armanija mogoče? Če ti na majci piše Armani, še ne pomen da je on ta isti običn T-shirt letos po pistah sprehaju, ga predstavu kot neko smernico za to sezono in da je stvar na "modni sceni" moderna in trendy.
Drgač je men glede oblačenja čist vseen, kako se drugi oblačijo, nej se kukr jim paše, mi pa valda kake zadeve niso všeč. Če teb paše met lacoste torbico, jo mej, men pač ni všeč. Neki časa nazaj so se ful pumice nosile, in ker so mi ble kot superge takrat luštne, sem jih nosila ne glede na to, kera populacija jih je mela večinsko na sebi in kljub temu, da me je bivši zarad njih zajebavu, da sm čefurka. Pač jebiga, še vseen so ble udobne in so zgledale čist kul.
Če grem pa v offtopic glede predsodkov - ena zlo dobra prjatlca je Srbkinja, od malega smo mel za sosede družino iz Bosne in sem se s tamalima igrala čist isto/nism nanju gledala čist nč drgač kot pa na sosedouga Slovenčka. Na splošno mi je vseen iz kje nekdo izvira, dokler se človek zna obnašat.

Raznih ljudi, k jim je normalno ob 7h zjutri na avtobusu musko nabijat, k da so edini gor (sej če nimajo za slušalke, jim lah svoje odstopim, pa nej uživajo v muski), najedajo in sikajo na busih ljudem, ki bi se sam radi normaln v miru do službe prpelal, ki jim je kraja najbl normalna zadeva, ker je svet pač "zajeban", ki bi iz najdene denarnice pobral ves dnar, ker njim tut noben ni telefona nazaj prnesu, in ki vlečejo dnar od zavarovalnic z načrtnimi nesrečami z avtomobili ... v tem primeru mi je pa vseen a je to en mali Slovenc k se dela zajebanga al pa Srb al pa magar Nemec (čeprou tazga pr nas še nisem zasledila), do takih bom pa vedno mela predsodke in takih ne spoštujem niti mal.