S fantom sva se odtujila..

Pomoč iz čustvenih stisk.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tanF »

Dejansko bi bil čisto na mestu pogovor v katerem bi punca povedala temu tipu kako zanemarjeno se počuti in kaj želi okoli tega ukrenit. Če sploh.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Če jo je že zanemaril, se tudi v prihodnje ne bo pretegnil, da bi to spremenil, taki so tipi načeloma. :? Najbrž se pa tega sam dobr zaveda, na živce mi grejo taki, ki raje vlečejo neko bull shit zvezo, kot da bi priznali, da ni več čustev.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Moravče

Neprebrana objava Napisal/-a plankyca »

Ok, če jst zdej prav zastopim, on pravi, da ni težav, ti praviš, da so.

Lej, tkole ti bom rekla. Jaz tudi imam tako bolj "oddaljeno" vezo, čez teden oba delava, za vikende se vidiva, pa še to ne cel vikend. Pridem prespat in to je to. Nekako sem našla srednjo pot, ko sem mu rekla, da mora met vsak od naju svoj lajf, svoje dogodivščine, zvečer pa si enostavno vzameva čas zase. Danes recimo sem pristala doma, ker so mu prestavili nogometno tekmo, pa čeprav mu ni tako nujno igrat, pa sem vseeno rekla ni panike, pa še jaz imam čas zase. Bolj kot ga boš hotela priklenit nase, bolj ti bo bežal stran. Moj najprej ni mogel verjet, da sem mu rekla, pejt vn, uživi, je rekel, kako sem lahko tako ravnodušna. Nisem ravnodušna, samo vedno skušam najti kompromise. Vedno se poskušam postavit v njegovo kožo, ali pa kako bi bilo, če bi bila situacija obrnjena. Enkrat sem prišla ob 11h zvečer do njega, ker je pred tem bil s kolegi zunaj. Pa je rekel, se ne moreva dobit, grem h kolegu, pa sm rekla, lej, sej loh pridem zvečer. Je najprej oporekal, češ da me potem izkorišča, pa sem mu potem rekla, da to ni izkoriščanje, če je to tudi moja želja. Pa verjemi, da me je bil tako vesel, da sem še celo noč predla od užitka, naslednji dan me je pa še na kosilo peljal.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Če vama tako paše, zakaj pa ne. Sam nikoli ne bi pristal na kaj takega, sploh pa če bi mi punca kaj takega predlagala bi jo zelo čudno pogledal. A ni smisel zveze ravno to, da si z nekom, ki ti je všeč in s katerim si boš želel ustvarit čim več skupnih spominov?
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

zakaj čimveč? je res treba povsod kopičit? hja, enim gre za kvaliteto, veš.
men je znanka rekla, da sem neumna, ko sem rekla, da se mi ne da za pol ure hodit do fanta, ona bi pa pač letela k njenemu pa čeprav za pet minut.
se strinjam s plankyco.
As your lover describes you, so you are.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Še enkrat preberi začetek mojega prispevka.

Meni pač paše biti z mojo punco skupaj in tudi če sma cele dneve skupaj še ne pomeni, da se zaradi tega ne bi mogla imeti lepo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

kolk si star ti zgoraj?
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

23?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

tanF napisal/-a:
Meni pač paše biti z mojo punco skupaj in tudi če sma cele dneve skupaj še ne pomeni, da se zaradi tega ne bi mogla imeti lepo.

:zustimm:
It was forever..but it didnt last long..
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Leonessa »

Jaz se pa tukaj čist strinjam z tanF. Saj ne govorimo o tem, da visita eden na drugem cele dneve skos, ampak ko je prilika se pač vidita, četudi za celi dan, vedno pa mora bit želja, potem je to to. Izvzeti primeri, ko si utrujen, želiš kakšen večer zase ipd., ampak to se nekaterim parom kot vidim dogaja konstantno, kar zame ne pomeni neke hude kemije (ta ostane tudi še po par letih, le da ne v tako močni dozi), pač pa dobivanje iz navade. :? Ampak kot pravim - tako se zdi meni in tako meni ne bi odgovarjalo. Če pa drugim laufa in je interes kljub temu obojestranski, potem super. :)
Odgovori